Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ! ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ; ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΚΙ ΕΣΥ!!!

Οι διωγμοί που υφίστανται οι χριστιανοί ανά τον κόσμο είναι απίστευτοι! Ειδικά τα τελευταία χρόνια. Οι ισλαμιστές αποκεφαλίζουν και βασανίζουν οικτρά τους χριστιανούς, ενώ έχουν κηρύξει πόλεμο στους ...άπιστους! 
Αυτό δεν αποτελεί φαινόμενο των καιρών αλλά εκπηγάζει από την ίδια τη θρησκεία του Ισλάμ. Ο Νίκος Φίλης, όμως, ο υπουργός Παιδείας της χώρας μας ο οποίος κατήργησε το μάθημα των Θρησκευτικών γιατί, λέει, κάνει προσηλυτισμό στα παιδιά, αντικαθιστώντας το με το μάθημα της Θρησκειολογίας, θα κάνει ο ίδιος προσηλυτισμό υπέρ του Ισλάμ!!! Με...

άλλα λόγια θα αποσιωπήσει τις βαρβαρότητες του ισλάμ σε βάρος των χριστιανών, βαρβαρότητες οι οποίες πηγάζουν μέσα από την ίδια τη θρησκεία! Αυτά όλα ο Φίλης προβλέπεται να τα απαλείψει κι έτσι οι μαθητές και οι μαθήτριες να μην μαθαίνουν την αλήθεια περί ισλάμ, αλλά να τους γίνεται πλύση εγκεφάλου! 
Δείτε λοιπόν πώς συμπεριφέρεται το επίσημο Ισλάμ μέσα από το ρεπορτάζ του vimaorthodoxias.gr:  
ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
Προπαγανδίζουν συστηματικά κάποιοι πως το Ισλάμ δεν εκφράζει μίσος προς τους αλλόθρησκους, αλλά πως είναι θρησκεία της αγάπης, πως οι τζιχαντιστές είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στους Χριστιανούς, πως η δημιουργία του τζαμιού είναι κατι απολύτως φυσιολογικό και άλλα τέτοια χαριτωμένα... Ας δούμε τότε πως συμπεριφέρεται το επίσημο Ισλάμ στους Χριστιανούς και όχι οι....φονταμενταλιστές!
Σαουδάραβες αξιωματούχοι συνέλαβαν πρόσφατα 27 Χριστιανούς-μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες και παιδιά-, για το.... έγκλημα της «διεξαγωγής χριστιανικής προσευχής» και «την κατοχή Βίβλου»
Η ομάδα των Χριστιανών, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι από τους οποίους ήταν Λιβανέζοι υπήκοοι, γιόρταζαν την ημέρα της Παναγία όταν οι αρχές εισέβαλαν εντός της κατοικίας τους και τους συνέλαβαν.
Οι αρχές λειτουργώντας σαν άλλη "θρησκευτική αστυνομία" προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα. Διέκοψαν τις θεωρήσεις τους (visa) για να τους απελάσουν πίσω στο Λίβανο.
Κατά ειρωνικό τρόπο, όλο αυτό είναι μια πολύ καλύτερη αντιμετώπιση από εκείνη που υπέστησαν κατά καιρούς άλλοι Χριστιανοί που "συλλαμβάνονται" να επιδίδονται σε "πράξεις του Χριστιανισμού" στο ισλαμικό βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων βασανιστηρίων και μεγάλων ποινών φυλάκισης.
Για παράδειγμα, το 2012, 35 Χριστιανοί Αιθίοπες συνελήφθησαν και κακοποιήθηκαν στη φυλακή για σχεδόν ένα χρόνο, απλώς επειδή έκαναν προσευχή στο σπίτι. Ένας από αυτούς σχολίασε σχετικά μετά την απελευθέρωση: "Αυτοί [Σαουδάραβες] είναι γεμάτοι από μίσος προς τους μη-μουσουλμάνους."
Στο Πακιστάν
Και δεν μόνο οι Σαουδάραβες που τρέφουν μίσος κατά των Χριστιανών... Σε σχολεία στο Πακιστάν, στα επίσημα βιβλία, τα παιδιά μαθαίνουν να μισούν τους μη μουσουλμάνους.
Στα τέλη Ιουλίου, οι εμπειρογνώμονες της Εθνικής Επιτροπής για τη Δικαιοσύνη και την Ειρήνη στην Καθολική Επισκοπή του Πακιστάν εξέδωσαν έκθεση, σύμφωνα με την οποία τα εγκεκριμένα σχολικά βιβλία σε κρατικό επίπεδο και τα σχολικά προγράμματα στο Πακιστάν συγκλίνουν στην προώθηση της εκπαίδευσης για τα παιδιά της μισαλλοδοξίας και του μίσους κατά των μη-μουσουλμάνων.
Το έγγραφο 40 σελίδων, που δημοσιεύθηκε από την Επιτροπή, εξετάζει τον αντίκτυπο των προτεινόμενων συγγραμμάτων, των μουσουμανικών κειμένων, στους φοιτητές και στην κοινωνία, καθώς και την ανάλυση της μεταρρύθμισης του εκπαιδευτικού συστήματος.
Οι ειδικοί επισημαίνουν επίσης την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην εκπαιδευτική πολιτική της χώρας και στο σχολικό σύστημα, δίνοντας παραδείγματα για το πώς στα σχολικά βιβλία οι συγγραφείς παρουσιάζουν τα ιστορικά γεγονότα υπό ένα ψευδές πρίσμα. Σύμφωνα με την έκθεση, δηλαδή, οι συντάκτες των αναλυτικών προγραμμάτων που χρησιμοποιούνται σήμερα στο Πακιστάν, είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη των περιπτώσεων μαζικής βίας, θρησκευτικού φανατισμού και εξτρεμισμού στη χώρα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Πακιστάν και το Αφγανιστάν είναι οι μοναδικές χώρες στη Νότια Ασία, όπου η ισλαμική εκπαίδευση είναι υποχρεωτική, και η μελέτη των άλλων θρησκειών δεν περιλαμβάνεται στο αναλυτικό πρόγραμμα του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου