Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΟΝΤΡΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ: "ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑ@@ΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟ-ΠΟΥ@@ΑΡΑ"! "ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ Κ@@ΟΓΕΡΕ..."! ΧΑΜΟΣ! ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Ο ALPHA...



Αν ισχύουν οι πληροφορίες, το παιχνίδι και οι τόνοι αρχίζουν να χοντραίνουν επικίνδυνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ…

oι οποίες δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί, ο ιδιοκτήτης του Alpha κάλεσε τον Λ. Λαζόπουλο στις 3 το πρωί και ξέσπασε εξυβρίζοντάς τον.
«Να πας να γ**ηθείς παλιό πουσ**ρα», φέρεται να είπε ο Κοντομηνάς στον Λαζόπουλο, ενώ ο δεύτερος φέρεται να του απάντησε, «δεν μας χέζεις ρε κ*λόγερε»!
«Από το 2014 στήριζα το μυξιάρικό σου και αυτός ούτε καν το θυμήθηκε» συνέχισε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. «Τι θα κάνω εγώ με τα λεφτά που έβαλα στο μπουρδέλο;»
Το κλίμα ολοένα και χειροτερεύει στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, λίγο μετά την αποτυχία για απόκτηση τηλεοπτικής άδειας, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού παρωδία που οργάνωσε η κυβέρνηση. Τώρα λοιπόν φαίνεται πως η σχέση μεταξύ του Δημήτρη Κοντομηνά και του Λάκη Λαζόπουπουλου πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Λάκης Λαζόπουλος, κατά το παρελθόν είχε υποστηρίξει δεκάδες φορές την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία είναι εκείνη που βάζει σήμερα λουκέτο στον τηλεοπτικό σταθμό.

1 σχόλιο:

  1. Ότι τρολιά βρεις την αντιγράφεις. Άντε να σε πάρουν στα σοβαρά μετά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή