Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ ΤΩΡΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Πέρσι, οι Τσίπρας-Καμμένος με σκυμμένο κεφάλι αποδέχθηκαν το πιο σκληρό Μνημόνιο, λαμβάνοντας μόνο υποσχετική για να εξεταστεί στο αόριστο μέλλον η μείωση του χρέους της χώρας και σήμερα, πάλι με σκυμμένο κεφάλι θα δεχτούν στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες μετά από μυστική....


 συμφωνία Ερντογάν-Μέρκελ οι οποίοι θα μετατρέψουν σε ισλαμική αποθήκη την Ελλάδα. Από την μία πλευρά η Γερμανία και οι άλλες χώρες θα επιστρέψουν στη χώρα μας εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, ενεργοποιώντας τη συνθήκη του Δουβλίνου και από την άλλη ο Ερντογάν θα αυξήσει τις καθημερινές ροές ισλαμιστών-λαθρομεταναστών προς τη χώρα μας! Με λίγα λόγια θα γίνει χαμός! 
Η ανίκανη κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου θα έπρεπε άμεσα να βγει από τη συνθήκη Σένγκεν και να αφήσει ελεύθερους τους ισλαμιστές-λαθρομετανάστες από τη χώρα μας. Ή να κλείσει τα σύνορα και να μην επιστρέπει στους λάθρους να μπαίνουν στη χώρα μας. Λύσεις για τη σωτηρία της χώρας η οποία δέχεται επίθεση, υπάρχουν. Αλλά έχουμε να κάνουμε με ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!



Για το θέμα, το thetoc.gr αναφέρει:
Η πολιτική πίεση που ασκεί η άνοδος των ξενοφοβικών ακροδεξιών κινημάτων σε όλη την Ευρώπη, όπου τους επόμενους μήνες αναμένεται να διεξαχθουν κρίσιμες εκλογές, προεδρικές σε Αυστρία και Γαλλία, περιφερειακές στην Γερμάνια την Άνοιξη και βουλευτικές σε Ολλανδία και Γερμάνια ακυρώνει κάθε προσπάθεια ορθολογικής αντιμετώπισης του μεταναστευτικού και κατανομής του βάρους σε όλες τις χώρες μέλη της Ε.Ε.
Ενώ όλη η Ε.Ε. σε ένα σημαντικό πισωγύρισμα για τις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες αλλά και για το διεθνές κύρος της Ευρώπης των 28, υποκλίνεται στον Ερντογάν προσδοκώντας ότι δεν θα απασφαλίσει την βόμβα των μεταναστευτικών ροών ,επιτρέποντας σε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες να περάσουν στην Ελλάδα, η Αθήνα αγωνιά τώρα για το ενδεχόμενο οι εταίροι ως τελευταία γραμμή άμυνας τους για να μην πλημμυρίσουν οι χώρες του από μετανάστες να ενεργοποιήσουν τις προβλέψεις του Δουβλίνου ΙΙ.
Μια εξέλιξη που θα έχει δραματικές συνέπειες για την χώρα μας (και για την Ιταλία) ,καθώς βάσει της Συνθήκης αυτής κάθε ευρωπαϊκή χώρα μπορεί να επαναπροωθήσει στην πρώτη χώρα εισόδου όσους μετανάστες εισήλθαν παράνομα στην Ε.Ε. και δεν υπέβαλλαν οπως προβλέπεται αίτηση ασύλου στην χώρα εισόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου