Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: 272.000 € ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ"!!!



                                                    
5 Σεπτεμβρίου 2016

Συντήρηση 250.000 € + 22.000 €
Για το Αμφιθέατρο Μ.Θεοδωράκης
Αυτά και αν είναι Σπατάλες

Στο Δήμο μας παρά τις καταγγελίες μας για συνεχείς σπατάλες ή υπερβάσεις προϋπολογισθέντων ποσών, δεν έχουν αντιληφθεί τίποτε...


 απολύτως και συνεχίζουν ακάθεκτοι το καταστροφικό τους έργο. Σύμφωνα λοιπόν με την υπ΄αριθμόν 85/19 Μαΐου 2016 απόφαση προβλέπεται να δοθούν:
100.000 Ευρώ: για το Οικονομικό Έτος 2016
150.000 Ευρώ: για το Οικονομικό Έτος 2017
250:000 Ευρώ Σύνολο
για εκτέλεση «Εργασιών επισκευής και αναβάθμισης Αμφιθεάτρου (Μ. Θεοδωράκης) και Αίθουσας πολλαπλών χρήσεων (Μελίνα Μερκούρη)».
          Επιπλέον διατέθηκαν ήδη για την αντικατάσταση των καθισμάτων του Αμφιθεάτρου Μ. Θεοδωράκης 22.000 Ευρώ (17664 +4239,36 ΦΠΑ =21900 Ευρώ).
Εδώ θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι:
          Το Αμφιθέατρο Μ. Θεοδωράκης είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ίσως να ήθελε λίγες παρεμβάσεις και σε καμιά περίπτωση την εκ βάθρων αναβάθμιση, που επιχειρείται. Η απλή συντήρηση κοστίζει πολύ λιγότερα χρήματα από τη αναβάθμισή του.
Η Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, επισκευάσθηκε και αναβαθμίσθηκε το 2011, είναι μικρότερης χωρητικότητας, αλλά είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση. Προσπαθούμε να αντιληφθούμε τι, από τα απολύτως αναγκαία, σύμφωνα με τα δεδομένα της σημερινής οικονομικής κατάστασης, θα  χρειάζονταν να γίνει.
          Τα καθίσματα του Αμφιθεάτρου Μ. Θεοδωράκης που πριν 2 περίπου μήνες αλλάξατε κόστισαν 22.000 Ευρώ. Ήθελαν άραγε αλλαγή; Άποψή μας είναι ότι «δεν ήταν καινούργια, αλλά ήταν όλως διόλου περιττή δαπάνη». Δεν καταλαβαίνουμε γιατί τα αλλάξατε;

Κύριε Δήμαρχε,
          Οι 250.000+22.000  Ευρώ είναι πάρα πολλά λεφτά.
          Όταν οι οικογένειες που αναμένουν τη βοήθεια από το Κοινωνικό Παντοπωλείο υπερβαίνουν τις 251 (ήταν 212 και έγιναν 251 σε τρεις μήνες), τα χρήματα αυτά δεν δίδονται για άλλους σκοπούς πλην των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ.
        Την στιγμή που η πατρίδα μας βιώνει τη χειρότερη φάση της κρίσης που τη μαστίζει και που θα την οδηγήσει σε μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, ποιο σκοπό εξυπηρετεί η τεράστια δαπάνη των 272.000 Ευρώ, για συντήρηση του Αμφιθεάτρου Μ. Θεοδωράκης;
        Είναι απαραίτητο να αναβαθμισθεί  σήμερα το Αμφιθέατρο     Μ. Θεοδωράκης; γιατί αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει ο Δήμος; Πριν ο Δήμαρχος εκδηλώσει τη γαλαντομία του, με δημόσιο χρήμα, σκέφθηκε άραγε τα τεράστια προβλήματα ακόμη και επιβίωσης που αντιμετωπίζουν  σήμερα πάνω από 750 συμπολίτες μας;
Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού επισημαίνουν ότι μόνο "τυφλός", από οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να μην αντιλαμβάνεται την αδήριτη ανάγκη μιας άλλης πολιτικής, μιας πολιτικής διαφορετικής από αυτή που ακολουθεί μέχρι σήμερα ο Δήμαρχος.

Οι καιροί απαιτούν πρωτοπόρες δράσεις, που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και στην δημιουργία υπεραξίας. Απαιτούν "νέες ιδέες στη νέα εποχή", σύμφωνα με το προεκλογικό σας σύνθημα κύριε Δήμαρχε. Είναι η ώρα να αποδείξετε ότι έχετε σχέδιο αλλά και  ικανότητά να κάνετε το σύνθημα πράξη. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν το αποδείξατε, γιατί ούτε σχέδιο έχετε ούτε και ικανότητα.  

                                                     
Ο Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας
Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας

Ο Τοπικός Σύμβουλος
Παναγιώτης Μακρίδης

Τα μέλη Δ.Σ. Νομικών Προσώπων
ΔΟΚΜΕΠΑ                         : Λουκάς Ρίζος
ΔΟΠΑΠ                              : Ελένη Ευαγγελοπούλου
Αρχείο-Μουσείο Χαρτών και Χαρακτικής : Βάνα Κατσούλη
Α΄θμια Σχολική Επιτροπή : Αναστάσιος Φούντας
Β΄θμια Σχολική Επιτροπή : Αναστάσιος Καμβύσης

31 σχόλια:

  1. Μωρέ μπράβο..! Από ότι "αντιλήφθηκα" έχουν βγει μαχαιροπίρουνα, κουτάλια, σουπιέρες, τραπεζομάντηλα και έχουν κάτσει όλοι στο τραπέζι για βραδινό...άντε και καλή όρεξη!!!
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...για καλή όρεξη δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ό,τι δεν θα έχουν καθόλου καλή "χώνεψη..."!

      Διαγραφή
  2. κτύπα τους αλύπητα...τέτοιοι που είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή είναι η "ανύπαρκτη αντιπολίτευση" απέναντι στον..."πιο πετυχημένο"; Και αυτό που διάβασα πιο πάνω τι είναι; Αυτό με τα όργανα γυμναστικής και το..."ύποπτο" κόστος τους τι είναι;
    Για να δούμε; Θα απαντήσουν αυτοί που οφείλουν να απαντήσουν;
    Το λέω, διότι καμμιά φορά "λησμονούν" να δώσουν κάποια εξήγηση... ίσως γιατί δεν έχουν χρόνο, επειδή "εποπτεύουν" τα πολλά έργα που..."συντελούνται" στην περιοχή μας!
    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ . ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΙΛΙΤΕΥΣΗ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΙΝ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΞΕΤΕ. ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΛΠ. ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ. ΤΑ ΔΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέω να κάνω μια υπόθεση εργασίας. Αν υποθέσουμε ότι υπηρετείς την θητεία σου στην Π.Α, τότε ο "εργοδότης σου" είναι ο ``Σμήναρχος Κάκκαλος΄΄, οι σχολιαστές που δικαίως σου τα χώνουν είναι οι ``σμηνίτες΄΄ και εσύ έχεις τον..."πρωταγωνιστικό ρόλο" μπαγασάκο, είσαι ο "φημισμένος"...Χλαπάτσας !!!!!!
      Καλά καλά μη βιάζεσαι... ``να μου δείξεις εσύ...΄΄ σε μάθαμε ρε Χλαπάτσα!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ . ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ. ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ . ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΞΓΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ . ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2144 ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΕ ΟΣΟ ΘΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ..

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς Χλαπάτσα, είσαι γλυφτράκος, για αυτό θα σου απαντάμε έτσι ΑΠΟ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΈΡΑ...
      Όσο για τα "έργα", αυτά είναι μόνο στην δική σου φαντασία και στου ... "εργοδότη σου" !

      Διαγραφή
    4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΦΏΝΗΣΕΣ !! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ 2144. ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ . ΥΠΟΜΟΝΗ.

      Διαγραφή
    5. Τι "καπνίζεις" ρε γαμώτο και σε έχει κάνει έτσι...;

      Διαγραφή
    6. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΠΑΤΖΑ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ . ΠΑΡΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΛΘΖΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑ ΚΟΡΝΙΖΑ .

      Διαγραφή
    7. 2144 μΧ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΤΙΓΚΑΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΝ !!!

      Διαγραφή
    8. 2144 μΧ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΤΙΓΚΑΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΝ !!!

      Διαγραφή
    9. 2144 μΧ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΤΙΓΚΑΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΝ !!!

      Διαγραφή
    10. Για γέλια ή για κλάματα είσαι ρε κόπανε ;;;
      Σίγουρα είσαι για λύπηση, τον έχεις καμένο τον εγκέφαλο με αυτά που "καπνίζεις" !!!
      "Πλέξε κανένα πουλόβερ" να περάσει η ώρα και το 2019 θα σε..."ξυπνήσουμε", μην αγχώνεσαι σφουγκοκωλάριε...

      Διαγραφή
    11. 2144 μΧ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΤΙΓΚΑΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΝ !!!

      Διαγραφή
    12. 2144 μΧ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΤΙΓΚΑΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΝ !!!

      Διαγραφή
    13. 2144 μΧ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΤΙΓΚΑΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΝ !!!

      Διαγραφή
    14. 2144 μΧ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΤΙΓΚΑΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΝ !!!

      Διαγραφή
    15. 2144 μΧ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΤΙΓΚΑΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΝ !!!

      Διαγραφή
    16. ...έχεις "ξεφύγει" εντελώς!!!
      Σταματάμε εδώ, διότι κάνει κακό στα ψυχολογικά σου αδιέξοδα!!!

      Διαγραφή
    17. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΥΠΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΜΕΝΙΠΠΟΣ ΜΦΤΥΗΓΞΚΨΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟ 2144. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΠΕΝΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2144

      Διαγραφή
    18. Όσα ξέρεις για τα υπόλοιπα, αλλά "τόσα ξέρεις" και για την μασονία! Δλδ τίποτα!!! Αν και η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, οπότε διορθώνω, είσαι ημιμαθείς και όπως όλοι οι ημιμαθείς αυτού του κόσμου και ξερόλας-κατσαρόλας...!
      Σου παραθέτω:
      Ανδρόνικος
      Μένιππος
      Road runner
      Ροζ πάνθηρ
      Τετρακτύς
      ΜΦπσΕ
      και κάποιοι ακόμη που μου διαφεύγουν καθώς και αρκετοί "ανώνυμοι"(συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος) συμφωνούν για την προβληματική κατάσταση που έχεις περιέλθει, συνεπεία της παρατεταμένης εκθέσεώς σου στο συνεχές γλείψιμο προς τον ... "εργοδότη σου"!!!
      Συμπέρασμα: η περίπτωσή σου είναι ανίατη και χρήζει άμεσης εισαγωγής για ψυχολογική υποστήριξη.
      Εμείς όλοι μπορεί να κάνουμε την πλάκα μας μαζί σου και με την Περικλέους 55, αλλά εσύ μην παίζεις με την υγεία σου, κόψε αυτό που "καπνίζεις" γιατί σε έχει "διαλύσει"...

      Διαγραφή
    19. ΩΠΑ !!! ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ !! ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΙΟΥ ; ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ !!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ Ε ; ΒΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΟΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΣΥ ΣΠΑΣ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣΟΝΙΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Α ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΘΑΨΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΓΚΙΝΕΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ "ΑΔΕΡΦΟΣ" . ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟ 2144 .

      Διαγραφή
    20. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο "ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ" ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ . ΜΑΣΟΝΑΡΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΑΡΕΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΛΑΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ. ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ " ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ.

      Διαγραφή
    21. Ότι σου γράφουμε στο παρά πέντε, το γράφεις στο και πέντε...
      Δρομοκαΐτειο με ει, έπρεπε να ξέρεις την ορθογραφία, μιάς και από το παράθυρο του θαλάμου σου που σε έχουν έγκλειστο βλέπεις καθημερινά την πινακίδα του ιδρύματος!
      Τέλος πάντων, έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε από εσένα τον κόπανο σφουγκοκωλάριο... γράφε μόνος σου.
      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    22. ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ . ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΣ. ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ; ΑΦΟΥ Η ΑΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΦΑΖΕΤΕ ; ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΣΑΣ ;

      Διαγραφή
  5. Το αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης είναι σε αθλία κατάσταση και πρέπει να επισκευασθεί . Όλοι οι Δήμαρχοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν έργα Πολιτισμού ΚΑΙ ποιότητος στην πόλη τους μαζί με κοινωνική πολιτική και να σέβονται το περιβάλλον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τα σχολεία είναι σε κακή κατάσταση και πολλοί δρόμοι σκοτεινοί με λακκούβες και τα πάρκα επικίνδυνα και τα σκουπίδια ξεχειλίζουν και βρωμούν.Γιατί αρχίζουμε από το σαλόνι όταν δεν έχουμε τουαλέτα και κουζίνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βρε τον παλαβιάρη...και μετά κοροϊδεύει τους "Τιγκαίους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟ 2144 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ . ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή