Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΡΕ; ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!



Πότε θα πάρουμε χαμπάρι ότι η Γερμανία της Μέρκελ, του Σόιμπλε και των άλλων σύγχρονων νεοναζιστών θέλουν την αξαφάνιση της ελληνικής φυλής και την αρπαγή του ελληνικού κράτους για λογαριασμό τους; Πότε θα καταλάβουμε ότι ζούμε μια νέα κατοχή όπως του 1940 με χειρότερους
όρους; Τότε γινόταν πόλεμος με όπλα ο οποίος όμως σε 4 χρόνια οδήγησε στην ελευθερία των Ελλήνων, σήμερα είναι οικονομικός ο πόλεμος, με τη θηλιά της...


 ασφυξίας να πνίγει όλο και περισσότερο κόσμο, με στόχο την εξαφάνιση της ελληνικής φυλής σε ένα βάθος 70-80 χρόνων! Ο πόλεμος του '40 έληξε σε 4 χρόνια, ο οικονομικός πόλεμος και τα μνημόνια δεν πρόκειται να λήξουν μέχρι να αρπάξουν τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία και εξοντώσουν πλήρως τον λαό. 
Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει το spirospero.gr, σε αναγκαστικό και άμεσο καθεστώς μνημονίου για... πάντα ετοιμάζονται να θέσουν την Ελλάδα οι Ευρωπαίοι δανειστές, με πρωτεργάτες τους Γερμανούς.

Σύμφωνα με έγγραφο της σλοβακικής προεδρίας που επικαλείται το Reuters, σχεδιάζεται από τις χώρες μέλη της Ευρωζώνης ένα ταμείο με στόχο την βοήθεια των ασθενών οικονομικά χωρών μελών.

Το λεγόμενο και ΔΝΤ της Ευρωζώνης θα είναι ουσιαστικά ένα ταμείο με σκοπό την θωράκιση της ζώνης του ευρώ από χρηματοπιστωτικά σοκ.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο με το οποίο θα εφοδιαστούν οι 19 υπουργοί Οικονομικών της Ε.Ε., το νέο ταμείο θα δεσμεύει τα μέλη της Ευρωζώνης σε συγκεκριμένα πλεονάσματα κάθε χρόνο, ενώ οι χώρες μέλη θα ελέγχονται ετησίως τόσο για την πορεία των δημοσιονομικών τους όπως και για την υλοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών που έχει υποσχεθεί ή έχει συσταθεί στο κάθε κράτος μέλος.

Βάσει του τρόπου λειτουργίας του ταμείου, θα είναι δυνατή η μεταφορά χρημάτων από ευημερούσες στις προβληματικές χώρες ενώ οι χώρες μέλη της ΕΕ θα εντάσσονται αυτομάτως σε αυτό ώστε, όπως σημειώνεται, να αποφευχθούν οι χρονοβόρες διαδικασίες και οι καθυστερήσεις του παρελθόντος.

Οι δόσεις με τις οποίες θα καλείται το βοηθούμενο μέλος να αποπληρώσει το ύψος της βοήθειας θα εξαρτώνται από το δημοσιονομικό κενό κάθε χώρας και το ύψος της ανεργίας σε αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου