Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ; Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ: "ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ"! ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΚΥΨΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!

Η Μέρκελ και το Βερολίνο φέρονται σαν τον αφέντη ή τον αυστηρό δάσκαλο που λέει στον μαθητή του: "Πρώτα τα μαθήματά σου  και μετά...


το μυαλό σου στο παιχνίδι"! Κατά τον ίδιο τρόπο διαμηνύει αυστηρά στους Τσίπρα-Καμμένο να αφήσουν κατά μέρος τα του χρέους και να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους. Δηλαδή να συνεχίσουν απτόητοι τη σφαγή του λαού, μέ νέες μειώσεις σε μισθούς-συντάξεις μέχρι την πλήρη εξαθλίωση του συνόλου του κοινωνικού συνόλου. Οι εκβιαστές-οικονομικοί δολοφόνοι του Βερολίνου και της ΕΕ θέλουν να πετάξουν έξω από τα σπίτια τους τούς Έλληνες και να τους αρπάξουν όλη την ιδιωτική περιουσία. Γι' αυτό ζητούν κατασχέσεις-εξπρές. 
Το σχετικό ρεπορτάζ που ακολουθεί από το cnn.gr.
«Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις υποσχέσεις της που έχει υπογράψει από τον περασμένο Μάιο. Εκεί ορίζεται πως το θέμα του χρέους θα συζητηθεί μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος και εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο».
«Υπάρχει ένα πρόγραμμα που τρέχει και πρέπει να ολοκληρωθεί. Όταν ολοκληρωθεί, θα γνωρίζουμε τις ανάγκες της Ελλάδας, καθώς και το ύψος του χρέους. Μόνον το 2018, θα μπορούμε να πούμε εάν το ελληνικό χρέος χρειάζεται απομείωση και όχι τώρα. Καθώς σήμερα, δεν γνωρίζουμε ποιές θα είναι τότε οι ανάγκες της Ελλάδας», υποστηρίζουν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές.
Επίσης, σχετικά με την συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με την Καγκελάριο Μέρκελ, οι αναφορές που κάνουν οι γερμανικές πηγές είναι λακωνικές και αρκούνται να σημειώσουν πως «συζητήθηκε το προσφυγικό και η εφαρμογή της Συμφωνίας με την Τουρκία. Για τα θέματα του χρέους, αρμόδιος είναι ο Υπουργός Οικονομικών και το θεσμικό όργανο της ΕΕ, το Γιούρογκρουπ».
Να σημειωθεί πως στη γερμανική πρωτεύουσα τονίζουν πως δεν είναι μόνον η Γερμανία που την παρούσα στιγμή δεν μπορεί να προχωρήσει σε ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, αλλά υπάρχει και μια σειρά άλλων χωρών, όπως η Φινλανδία, η Ολλανδία, οι Βαλτικές χώρες κλπ, που επίσης θα έπρεπε να συναινέσουν και να περάσουν μια τέτοια απόφαση από το εθνικά τους Κοινοβούλια, κάτι πού είναι εξαιρετικά δύσκολο με τις επικρατούσες πολιτικές συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου