Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

"ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΚΡΕΑΣ"! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ!

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση του Νίκου Φίλη με την οποία αμφισβήτησε πως υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους. Θέση στο θέμα πήρε μέσω του ΣΠΟΡ FM και ο πρόεδρος των Ποντίων...
Ελλάδας, Χαράλαμπος Αποστολίδης, ο οποίος χρησιμοποίησε σκληρότατους χαρακτηρισμούς σε βάρος του υπουργού Παιδείας, καλώντας παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα να τον στείλει σπίτι του.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο κ. Αποστολίδης, ο οποίος υπήρξε παλιότερα και γενικός γραμματέας του ΠΑΟΚ, στην ραδιοφωνική εκπομπή: «Είναι αγράμματος και αστοιχείωτος που δεν δικαιούται να έχει επιστημονική άποψη. Τον έδιωξα από το Πάντειο, δεν τελείωσε καν το πρώτο έτος. Από το 1997 με 83% η κοινότητα των επιστημόνων διεθνολόγων είπε πως πρόκειται για Γενοκτονία όχι μόνο των Ποντίων, αλλά γενικότερα στη Μικρά Ασία, ενώ έγιναν και συστάσεις στην Τουρκία.
Ο άνθρωπος αυτός δεν ξέρει ποιος είναι εύπορος και πηγαίνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό, ούτε τα μακαρόνια από το κρέας για το ΦΠΑ δεν μπορεί να ξεχωρίσει. Την ώρα που αιμορραγεί η Ελλάδα τέτοια στόματα να τα αφήσει στο σπίτι τους ο πρωθυπουργός. Να ανοίξουμε τα ελληνικά λεξικά και να διαβάσουν τι είναι Εφιάλτης και Κερκόπορτα. Εκεί δίπλα βάζουμε το πορτρέτο του μαζί με τους συνωστισμούς της Ρεπούση.
Για μας είναι ένα νεκρό κρέας, ένα άχρηστο σάπιο κομμάτι στο αιματοβαμμένο κορμί του ελληνισμού. Με παίρνουν από τις Βρυξέλλες και μου λένε πως η τουρκική διπλωματία το δέχτηκε ως μάννα εξ ουρανού. Από τον υπουργό Παιδείας! Ας ρώταγε τους συμβούλους του. Ας μου κάνει μήνυση, τον προκαλώ. Η επιστημονική κοινότητα έχει αποφανθεί. Και οι πράξεις εθνοκάθαρσης αποτελούν Γενοκτονία. Ακόμη και να μην μπορεί μια εθνότητα να τεκνοποιήσει…
Και αυτό Γενοκτονία είναι Δεν τελείωσε καν την Πάντειο και τις Πολιτικές Επιστήμες. Βεβήλωσε τη μνήμη των νεκρών μας και τον Ελληνισμό. Τα έβαλε με 1,5 εκατ. Ποντίους. Καλούμε τον πρωθυπουργό να τον στείλει από εκεί που ήρθε. Δεν φαντάζομαι πως είχε πρόθεση γιατί είναι τόσο άσχετος που κανείς δεν θα τον εμπιστευόταν. Είναι ανακόλουθος.
Είπε πως είναι προσωπική του γνώμη και ας το λύσει κάποιο επιστημονικό φόρουμ. Μα το έχει λύσει κύριε Φίλη. Έκανε στρατευμένη δημοσιογραφία σε ένα Μέσο. Είναι ώρα να πάει σπίτι του, δεν τον ανεχόμαστε. Το είχα πει και στον κύριο Κουβέλη για την Ρεπούση. Δεν με άκουσε. Να τον διώξει ο πρωθυπουργός γιατί θα του κάνει ζημιά και δεν του αξίζει να του κάνει ζημιά»….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου