Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ! ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Σεβαστή Κουζέλη
9 ώρες · Oraiókastron
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΔΙΡΝΕΛΗ
Η υποκειμενικότητα των λόγων σας κύριε Εδιρνέλη για ένα τέτοιο κοινωνικό φαινόμενο δεν δικαιολογείται λόγω της ιδιότητας και του...

επαγγελματός σας.
Υποκρύπτετε το γεγονός, γιατί έτσι σας συμφέρει, οτι η αρνητική δημοσιότητα του Ωραιοκάστρου είναι αυτό που θέλουν να προβάλουν τα πληρωμένα ΜΜΕ που εξυπηρετούν όλες τις πουλημένες μνημονιακές κυβερνήσεις,που μια από αυτές είναι και του ΣΥΡΙΖΑ την οποία εσείς πρεσβεύετε.
Αυταπατάσθε ηθελημένα για τους «ελάχιστα ευτυχώς», αντιφρονούντες με εσάς, αν και είμαι σίγουρη οτι γνωρίζετε πως είναι «πάρα πολλοί ευτυχώς».
Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να χαρακτηρίζετε ειρωνικά και άκρως προσβλητικά, έως χυδαία, τους συμπολίτες σας «αγανακτισμένους υπερπατριώτες, άσπιλους εθνικιστές, φαρισαίζοντες Χριστιανούς Ορθόδοξους, και κάθε λογής φασιστοναζιστικό μόρφωμα»;
Ορθή ενημέρωση θα προσφέρατε και ίσως να πείθετε και τους πιο αφελείς, αν δεν είχατε προκαταβάλλει στο κείμενό σας όλους αυτούς τους εμπαθείς χαρακτηρισμούς, που από μόνοι τους αποδεικνύουν οτι εσείς είστε σε υπερθετικό βαθμό «φασιστοναζιστικό μόρφωμα» μιας και αυτοί που δε συμφωνούν με εσάς, κατά τη δημοκρατικότητά σας, χαρακτηρίζονται -είναι δεν είναι- με τέτοιους υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Δεν υπάρχουν «ουρλιαχτά» κύριε Εδιρνέλη, αλλά φωνές αφύπνισης ενός κόσμου που οι όμοιοί σας και εσείς μέσα σε αυτούς θέλουν να τον κρατούν υπνωτισμένο, νωθρό και σκοτισμένο, να περιμένει μάταια την …«ανάπτυξη» που του τάξανε.
Τους δικούς σας «παραμορφωτικούς φακούς» φοράμε με όλα αυτά που η παράταξη στην οποία ανήκετε, θέλει να παρουσιάζει ως κοινωνική αλληλεγγύη.
Υπάρχει αλήθεια σήμερα Έλληνας που δεν έχει πέσει θύμα της δημαγωγίας αυτής της κυβέρνησης;
Όσο για τους ανιστόρητους που αναφέρεστε, αν έχετε τις ίδιες ιστορικές γνώσεις με τον κύριο Φίλη, έ τότε μπορώ να σας δικαιολογήσω.
Ο πολιτισμικός διαχωρισμός κύριε Εδιρνέλη δεν προάγεται από τους συμπολίτες σας. Είναι υπαρκτός, ακόμη και σήμερα, εκτός εάν πιστεύετε οτι η πρόοδος των λαών δεν είναι προϊόν γνώσης – κουλτούρας- πίστης – αξιών.
Ασφαλώς και είναι δικαίωμα της κάθε «εθνικής ομάδας» να προστατεύει την ταυτότητας της, πολύ δε μάλλον την ασφάλειας της.
Η προσπάθειά σας να χαρακτηρίσετε του συμπολίτες σας ως «νεορατσιστές», καταρρίπτεται από τα ίδια τα λεγόμενά σας με τον ισχυρισμό Βεργίδη, μιας και αυτοί ουδέποτε ζήτησαν μεροληπτική μεταχείριση σε βάρος άλλων.
Ζήτησαν μόνο διάκριση και προστασία από το κράτος για ανθρώπους χωρίς ταυτότητα που βρίσκονται παράνομα στη χώρα,νομικός είστε και ξέρετε μετά βεβαιότητας πως ο όρος «πρόσφυγας» δεν τους αρμόζει.
Κάποιοι από αυτούς εγκλωβισμένοι, πολλοί όμως με σκοπούς που δεν είναι ακόμη διευκρινισμένοι.
Όσον δε αφορά την «ξενοφοβία».
Υποτιμάτε πρώτα τον εαυτό σας και μετά στους συμπολίτες σας όταν ξέρετε την αλήθεια και σκόπιμα την αποκρύπτετε.
Όταν γνωρίζετε πώς έχουν συμπεριφερθεί, χρόνια τώρα, σε άλλων χωρών μετανάστες και παλιννοστούντες, αρκετές φορές και σε παράνομους.
Κύριε Εδιρνέλη, στον 21ο αιώνα οι συμπολίτες σας και όχι μόνο, έχουν ταξιδέψει σε πάρα πολλές χώρες ανά τη υφήλιο, συνεργάζονται επαγγελματικά με όλες τις φυλές του κόσμου και τους λέτε ξενοφοβικούς;
Φταίνε αυτοί που σε αυτό το κράτος, ακόμη και ο πρωθυπουργός του διατείνεται οτι «δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα» και στελέχη της κυβέρνησης καλωσορίζουν λαθρομετανάστες ωσάν να είμαστε ξέφραγο αμπέλι;
Σε ποιά ευνομούμενη χώρα συμβαίνουν αυτά;
Εσείς ποιούς νόμους υπηρετείτε και σε ποιό Σύνταγμα πείθεσθε ως νομικός;
Δεν υποστηρίζει κανείς οτι είμαστε ο τέλειος λαός γιατί η τελειότητα δεν μπορεί να ορισθεί από τον άνθρωπο, μη όντας ο ίδιος τέλειος.
Σίγουρα όμως ΝΑΙ κύριε Εδιρνέλη, δεν θα μας εξομοιώσετε πολιτισμικά με αυτούς που κατ´επιλογήν πιστεύουν στις «μαυρομάτες παρθένες του Παραδείσου».
Πόσοι από αυτούς καταστρέφουν τη σημαία μας, ή δε σας νοιάζει η σημαία;
Πόσοι ιεροσυλούν τα ιερά και τα όσια της πίστης και της πατρίδας μας ή δεν έχετε εσείς ιερά και όσια;
Πόσοι χλευάζουν και βιαιοπραγούν τον γυναικείο πληθυσμό, είστε μήπως φαλλοκράτης;
Πόσοι βιαιοπραγούν μεταξύ τους λόγω διαφορετικής εθνότητας, αλλά δε σας νοιάζει τί κάνουν μεταξύ τους;
Πόσοι καταστρέφουν όσα αυτή η διαλυμένη χώρα τους προσφέρει ζητώντας επιτακτικά προνόμια χωρίς νομικά να τα δικαιούνται, αλλά δεν πειράζει ΣΥΡΙΖΑ είμαστε ψηφίζουμε ό,τι νόμο θέλουμε;
Πόσοι απαιτούν τρομοκρατικά την αποδοχή τους, χωρίς οι ίδιοι πρώτα να έχουν αποδεχθεί με σεβασμό ό,τι τους παρέχει μια πτωχευμένη χώρα που στέλνει τα δικά της παιδιά μετανάστες;
Στην προκείμενη περίπτωση δεν «αποτελεί η άγνοια το υπέδαφος για την ανάπτυξη του φόβου», αλλά ακριβώς το αντίθετο·η γνώση είναι αυτή που προστατεύει από το φόβο.
Μη λυπάστε τον κόσμο που αντιδρά στην προσπάθεια ισλαμοποίησης -σαλαμοποίησης, χωρίς εισαγωγικά, της χώρας μας, γιατί αυτοί ξέρουν και θα είναι περισσότερο έτοιμοι απο κάποιους σαν εσάς που νομίζετε ότι η δική σας φαρισαϊκή αλληλεγγύη, γιατί μόνο λόγια είστε, θα σας γλυτώσει όταν η οικονομική κρίση που επιδεινώνεται και η ηθική παρακμή που τροχιοδρομείται χρόνια τώρα, θα μας οδηγήσουν στο «πιάτο» αυτών των συγκεκριμένων που απαιτούν από μας «γη και ύδωρ».
Αλήθεια, αρνείστε ιστορικά οτι υπήρχαν «βάρβαροι» λαοί;
Αλήθεια, υποστηρίζετε οτι οι αρχαίοι στρατηγοί, οι οπλαρχηγοί της Ελληνικής επανάστασης, αυτοί που κατέθεσαν τη ζωή τους στο έπος του ´40 ήταν «ξενοφοβικοί»;
Ας μη κοροϊδευόμαστε.
Κανένας κάτοικος του Ωραιοκάστρου δεν θα αρνείτο ποτέ το δικαίωμα των παιδιών αυτών στη μόρφωση. Κανένας γονιός δεν αντέχει στην ύπαρξη ταλαιπωρημένων και στερημένων παιδιών.
Εμείς κύριε Εδιρνέλη είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είμαστε ΤΡΩΕΣ.
Αυτοί που χρησιμοποιούν τα παιδιά σαν Δούρειο Ίππο αγγίζοντας τα βαθύτερα συναισθήματα αλληλεγγύης που διαθέτουμε ως λαός, δεν μπορούν να μας παραπλανήσουν.
ΝΑΙ στη μόρφωση και όχι μόνο των παιδιών, ΟΧΙ όμως και στην αυτοπαράδοση των υποτυπωδών μέσων που μας απέμειναν στην υγεία, στην οικογενειακή ασφάλεια στην εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα.
Τέλος, αν εσείς παραθέτετε απόψεις κάποιων αγνώς των ομονοούντων με εσάς, εγώ σας παραθέτω το αίμα όλων αυτών που θυσιάστηκαν υπέρ πίστεως και πατρίδας χιλιάδες χρόνια τώρα, Αγίων και ηρώων, για να μπορείτε εσείς σήμερα να τους αμφισβητείτε .

Αυτό είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .-

2 σχόλια: