Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ! ΠΙΟ ΨΕΥΤΗΣ ΦΙΛΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!

Για να γίνουν αυτά που “επιθυμεί”, θα πρέπει να αλλάξει το σύνταγμα της Ελλάδας, πράγμα που δεν μπορεί μόνος του...

Για αυτό προσπαθεί με κάθε πονηρό τρόπο και λόγο ο Φίλης να συσσωρεύσει όλο και περισσότερα θύματα στο μέρος του με δημαγωγικούς λόγους!
Τώρα σας αρέσουν τα ψευτο”δημοψηφίσματα”, πριν δυό εβδομάδες δεν σας άρεσαν και κατηγορούσαν σχεδόν όλα τα δημοψηφίσματα στην Ελλάδα που τους δίνουν πλέον στο Σύριζα μόνο 14-18% (και συνεχίζεται η κάθοδος του Σύριζα!) άρα αποδεδειγμένα το 82-86% των Ελλήνων πολιτών δεν θέλουν καθόλου Σύριζα, άρα γρήγορα φύγετε και κάνετε τον χωρισμό σας από την Ελλάδα και την Κυβέρνηση και γρήγορα και άμεσα τώρα κάντε εκλογές!
Το 83% των Ελλήνων (σύμφωνα και με έγκυρη έρευνα της εφημερίδας “Βήμα”) δηλώνουν ότι είναι Ορθόδοξοι. Και μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα!!!
Λοιπόν τι να περιμένω από έναν που δεν έχει κανένα πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τον ψήφισε ο λαός να αναλάβει αυτό το υπουργείο!
Δεν φταίει μόνο αυτός, αλλά και η αλαζονεία μας. Πιστέψανε ότι αυτή η κυβέρνηση θα είναι ανώτερη των άλλων!

Λέει συκοφαντικά "οι αποφάσεις λαμβάνονται από την πολιτεία." Και ο Φίλης είναι (μόνος του) η “πολιτεία” ή μάλλον η ΑΛΗΤΕΙΑ;; 1300 ψήφους πήρε και νομίζει ότι έγινε ο Πάπας (όχι ο Παππάς), και ελέγχει όλο τον κόσμο. 
Τόσους (αν) θα πάρεις Φίλη στις επόμενες εκλογές και θα είσαι ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου