Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΥΝ ΤΙΣ "ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ" ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ!

Ο σουλτάνος, αφού καθάρισε σαν αυγά τους αντιφρονούντες εντός της χώρας του, προχωρεί πλέον στους σχεδιασμούς του για τη δημιουργία της νέας μεγάλης Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Απειλεί ευθέως την Ελλάδα με πόλεμο. Δεν αναγνωρίζει τα σημερινά σύνορα,  δεν ...

αναγνωρίζει τη συνθήκη της Λωζάνης και θεωρείται θέμα ημερών ή ελαχίστων μηνών η επίθεση της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδος. Οι ντόπιοι προδότες, αυτοί που φυλάνε "κατουρημένες ποδιές" των τοκογλύφων, αφού διέλυσαν και εξαθλίωσαν τον λαό και τη χώρα, μένουν αδρανείς απέναντι στις απειλές του Ερντογάν. Αναλίσκονται σε ρητορικά φληναφήματα με μπροστάρη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χωρίς να λαμβάνουν το παραμικρό μέτρο για τη χώρα. 
Η Ελλάς κινδυνεύει όσο ποτέ να δεχτεί επίθεση. Ειδικά κάποιο από τα νησιά μας. Τι θα γίνει αν το Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι ή το Καστεόριζο καταληφθούν μια μέρ από τουρκικές δυνάμεις; Τι θα κάνει ο Τσίπρας με τον Καμμένο; Θα επιτεθούν στην Τουρκία ή θα ζήτήσουν βοήθεια από τις ξένες δυνάμεις και θα καταδικάζουν ρητορικά την γείτονα χώρα; 
Διαβάζουμε τις επειλητικές δηλώσεις του Ερντογάν, οπως δημοσιεύονται στο news247.gr, ένας Ερντογάν ο οποίος φτάνει στο σημείο να απειλεί ακόμη και τη Θεσσαλονίκη!
Ο Ερντογάν είπε ότι το 1920 η τότε τουρκική Εθνοσυνέλευση έλαβε απόφαση περί του «εθνικού συμβολαίου», το οποίο περιλάμβανε τα σύνορα της Τουρκίας, και τόνισε ότι με βάση την απόφαση εκείνη τα σύνορα στις περιοχές του Οθωμανικού κράτους όπου υπήρχε αραβική πλειοψηφία κατά την υπογραφή της Συνθήκη του Μούδρου το 1918, θα έπρεπε να ορισθούν σύμφωνα με την εκφρασμένη μέσω δημοψηφίσματος βούληση των ίδιων των πληθυσμών. Η απόφαση του 1920 ανέφερε επίσης, σύμφωνα πάντα με τον Ερντογάν, ότι το κριτήριο είναι η συγγένεια από πλευράς θρησκείας και γένους και ότι το νομικό καθεστώς και της Δυτικής Θράκης πρέπει να οριστεί ως αποτέλεσμα ελεύθερου δημοψηφίσματος στην περιοχή.
Ο Ερντογάν υποστήριξε επίσης ότι «ορισμένοι ιστορικοί θεωρούν πως τα σύνορα του εθνικού συμβολαίου περιλαμβάνουν επίσης την Κύπρο, το Χαλέπι, τη Μουσούλη, το Αρμπίλ, το Κιρκούκ, το Μπατούμ, τη Θεσσαλονίκη, το Κίρτζαλι, τη Βάρνα και τα νησιά του Αιγαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου