Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΠΕΝ: "ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ". ΒΙΝΤΕΟ

Δύο εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας, για τα αποτελέσματα των ερευνών της στο νησί της Κω αλλά και την αποκάλυψη ότι βρήκε ένα αντικείμενο που ανήκε στον μικρό Μπεν, τα πάντα ανατρέπονται...
Η Λιάνα Νίνταμ δεν το βάζει κάτω. Δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει να ψάχνει για τον αδερφό της ακόμα και μετά τις ανακοινώσεις των βρετανών αστυνομικών στην Κω.
Δείτε ΕΔΩ τι ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία
Συγκρατώντας με κόπο τα δάκρυά της, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της Βρετανίας εξηγώντας γιατί πιστεύει ότι ο Μπεν μπορεί να είναι κάπου εκεί έξω.
«Χωρίς οριστικές αποδείξεις ή χωρίς κάποια μορφή λειψάνων, θα έχω για πάντα την ελπίδα ότι είναι κάπου εκεί έξω», δήλωσε στην εκπομπή «Good Morning Britain».
Την Κυριακή (16/10), οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κατά τη διάρκεια των ερευνών τους, ένα αυτοκινητάκι το οποίο ισχυρίστηκαν ότι ανήκε στον Μπεν και ότι έπαιζε με αυτό την ημέρα που εξαφανίστηκε.
«Ναι, βρήκαν ένα αυτοκινητάκι αλλά δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ήταν του Μπεν. Κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων που διήρκεσαν οι έρευνες, βρήκαν διάφορα παιχνίδια. Θα μπορούσε να είναι του Μπεν, θα μπορούσε επίσης να μην είναι του Μπεν. Μοιάζει αλλά δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι», συμπλήρωσε.
«Όπου υπάρχει ελπίδα, υπάρχει ακόμα «μάχη» και είμαι έτοιμη να παλέψω με νύχια και με δόντια μέχρι να φτάσω στη λύση αυτή της υπόθεσης, όσες φορές κι αν πρέπει να μπει ένα μαχαίρι στην καρδιά μου, γιατί έτσι ακριβώς αισθάνομαι κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ακόμα ελπίζουμε ότι είναι κάπου εκεί έξω», τόνισε η Λιάνα Νίνταμ.
«Έχω μεγάλη καρδιά και μπορώ να αντέξω πολά ακόμα γιατί θέλω να βρω τι έγινε για την μητέρα μου και την υπόλοιπη οικογένειά μας».
Εξέφρασε δε και την απογοήτευσή της από το γεγονός ότι οι έρευνες δεν βρήκαν κάτι πιο χειροπιαστό: «Είμαι και κάπως οργισμένη που δεν βρήκαν τίποτα, γιατί μας είχαν προετοιμάσει για το χειρότερο και πιστεύαμε ότι το χειρότερο ήταν να τον βρίσκαμε και να τον παίρναμε πίσω μαζί μας ώστε να θρηνήσουμε. Υποθέτω ότι θα μπορούσαμε να δεχθούμε τι συνέβη και να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε με τις ζωές μας», προσέθεσε η Λιάνα Νίνταμ.
Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη της αδερφής του μικρού Μπεν στα βίντεο που ακολουθούν:
http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/737847/anatropi-stin-ypothesi-toy-mikroy-mpen-pisteyo-oti-tha-ton-vroyme-zontano

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου