Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΠΑΓΟΥ; ΓΙΑΤΙ "ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ" ΕΚΕΙ; ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ;

Δεν θα δημοσιεύαμε το γεγονός, αν δεν υπήρχε σωρεία σχολίων από δημότες. Ο εικονιζόμενος είναι ο Ιωάννης Παπαλαμπρίδης, πρώην...

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου και μάλιστα επί 4 συναπτά έτη. Δημότες μάς έχουν πει ότι "ξημεροβραδιάζεται" στη δημοτική κοινότητα Παπάγου, αναφέροντας μάλιστα ότι το μεγαλύτερο διάστημα βρίσκεται στο γραφείο της κας Δημάκου, Προέδρου της Δημοτικής κοινότητας Παπάγου. 

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής: Έχει αναλάβει κάποιες αρμοδιότητες στον Δήμο; Του έχουν ανατεθεί εξωθεσμικά; Προσφέρει οικειοθελώς κάπου τις υπηρεσίες του; Προφανώς αν είναι έτσι, ο άνθρωπος πρέπει να είναι πολύ εργατικός. 
Ή μήπως του έχουν ανατεθεί από τον Δήμο κάποια καθήκοντα; Έχει δικό του γραφείο; 
Τα ρωτάμε όλα αυτά προκειμένου να πληροφορήσουμε και τους δημότες για το ποιες είναι οι αρμοδιότητες του κ. Παπαλαμπρίδη εντός της δημοτικής κοινότητας Παπάγου, ώστε να προσέρχονται στο γραφείο του και να εξυπηρετούνται. 
Κάτω, είναι μια ακόμη φωτογραφία του κ. Παπαλαμπρίδη και συγκεκριμένα αυτή που έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο f/book. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου