Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ… ΕΡΧΕΤΑΙ… Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ!



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Τελείωσε το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ ο Τσίπρας βγήκε περισσότερο ...

λαβωμένος από ότι δείχνει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Συνεδρίου σε στιλ Τσαουσέσκου – ας μην έχει το ίδιο τέλος – ετοιμάζεται για τον ευρύτατο ανασχηματισμό που θα χωρέσει στη νέα κυβέρνηση περισσότερο ΠΑΣΟΚ.   

Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας Σημίτης βράζουν στο ζουμί τους

Έγραφε σε άρθρο του πριν 2 με 3 μήνες ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, μεταξύ άλλων: “…η εκσυγχρονιστική ομάδα του ΠΑΣΟΚ επέβαλλε τον Κώστα Σημίτη ως αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Ο Κώστας Λαλιώτης και ο Γιώργος Παπανδρέου συνέβαλαν καθοριστικά σε αυτό το σκοπό. Ο Κώστας Σημίτης συγκυβέρνησε με τους Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Λουκά Παπαδήμο και όλους τους διοικητές της τράπεζας της Ελλάδος και υπαλλήλους της Goldman Sachs και υπέταξε την χώρα στην γερμανική ολιγαρχία. Τα σκάνδαλα Τσοχατζόπουλου με τις προμήθειες, ήρθαν ως επιστέγασμα κυρίως της γερμανικής διαφθοράς. Έκαναν εξοπλισμούς 20 δις ευρώ. Τα εξοπλιστικά προγράμματα μας υπερχρέωσαν. Τα σκάνδαλα άγγιξαν το στενό πολιτικό περιβάλλον του Σημίτη, όπως οι Τσουκάτος – Μαντέλης με την Siemens. Το σκάνδαλο αυτό το μεγαλύτερο της Μεταπολίτευσης ζημίωσε ανεπανόρθωτα την Ελλάδα…”.     
Εμείς από πλευράς μας έχουμε την πληροφορία αλλά και την πολιτική εκτίμηση πως, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης βράζουν από οργή κατά του Τσίπρα που στρατολόγησε όλο το ΠΑΣΟΚ κοντά του.
Αντιλαμβάνονται το παιχνίδι που παίζεται εναντίον τους προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως εξιλαστήρια θύματα της μακροημέρευσης Τσίπρα στην Εξουσία…

Βγάζουν τον Τσοχατζόπουλο από τη φυλακή;  

Και το μεγάλο χαρτί λέγεται αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Για να δώσει στεγνά τα πρώην δυο συντρόφια του που τον άφησαν μόνο σαν την καλαμιά στον κάμπο. Όπως τότε, πριν λίγο σχετικά διάστημα, όταν ό Άκης “έδωσε” τον Γιώργο Καρατζαφέρη με αντάλλαγμα – όπως ακούγεται – την αποφυλάκιση της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη. Τότε που τον Καρατζαφέρη τον “κρέμασαν” στα μανταλάκια των περιπτέρων.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα επιφέρει τη χαριστική βολή στους δυο πρώην Πρωθυπουργούς. Έτσι, θα πετάξει για άλλη μια φορά την μπάλα στην εξέδρα ο Τσίπρας, σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της Κοινής Γνώμης από τα τεράστια προβλήματα που διάγει η Πατρίδα και ο λαός της. Όλα θυσία στο βωμό της Εξουσίας.

Τελειώνουν την Φώφη Γεννηματά.   

Σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει χώρος για την Φώφη Γεννηματά. Θα υποστεί την απόλυτη αφαίμαξη στελεχιακού δυναμικού προκειμένου να τελειώσει πολιτικά. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνει να εισπράξει ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός των στελεχών, εκλογικό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ. Επίσης, η αντικατάσταση του ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ στον συνασπισμό των Ευρωπαίων σοσιαλιστών θα είναι πολύ πιο εύκολη και πιο ομαλή.  

Ευχαριστημένη η κυβέρνηση με τον Κασιδιάρη.      

Γράψαμε και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου για το καλοκαιρινό ραντεβού Σαμαρά – Στουρνάρα με την επιδιαιτησία του Νίκου Χατζηνικολάου στο Costa Navarino Μεσσηνίας. Εκεί, όπου έκλεισε το deal να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς, εάν και εφόσον  αναλάβει Πρωθυπουργός στην Ελλάδα ο Γιάννης Στουρνάρας κατ΄ εντολή των Γερμανών και του Ντράγκι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Ίσως, αλλά κρατείστε το στο μυαλό σας αυτό το σενάριο!!
Γι΄ αυτό μαθαίνουμε ότι η κυβέρνηση είναι πολύ ευχαριστημένη που στην προχθεσινή εξέταση του Γιάννη Στουρνάρα στην Εξεταστική Επιτροπή Διερεύνησης της νομιμότητας της δανειοδότησης των κομμάτων και εταιρειών ΜΜΕ, ο Βουλευτής της “Χρυσής Αυγής” Ηλίας Κασιδιάρης “ξετίναξε” τον Διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα. Και δεν πέρασε δι΄ όλου απαρατήρητο το γεγονός ότι ο λόγος του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος ήταν γεμάτος πολιτικών επιχειρημάτων. Γι΄ αυτό και η ανοχή του Συριζαίου Προεδρεύοντος της Επιτροπής στην αφόρητη πίεση – σε κάποιες περιπτώσεις ξεπέρασε τα όρια - του Ηλία Κασιδιάρη.

Φέρνουν τον Στουρνάρα

Πιστεύω λοιπόν ότι αντιλαμβάνεσθε όλοι, πως οι δανειστές – τοκογλύφοι “εταίροι” μας φέρνουν με τα χίλια ως δοτό Πρωθυπουργό τον Γιάννη Στουρνάρα. Το γράφουμε, το φωνάζουμε μήνες τώρα. Γιατί, ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την καθημερινώς αυξανόμενη οργή όλων των τάξεων της Κοινωνίας μας. Ούτε βεβαίως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο θεωρούν πλέον ανεπαρκή και πως δεν μπορεί να δημιουργήσει ως Πρωθυπουργός αλλαγή του κακού κλίματος και την μεταστροφή της Κοινωνίας.
Έτσι, πιθανότατα θα οδηγηθούμε στη λύση Γιάννη Στουρνάρα. Ο οποίος ενδεχομένως και να μας περάσει στην εποχή της δραχμής, αφού θεωρείται ειλημμένη η απόφαση της Γερμανίας για την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ.     

Ο Νικολόπουλος υπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

O κ. Νικολόπουλος είναι γνωστό ότι είναι αιώνιος Βουλευτής. Δεν μπορεί να φανταστεί τι άλλο θα μπορούσε να κάνει στη ζωή του εκτός από Βουλευτής. Συγγνώμη και δημοσιογράφος, στο γνωστό συγκρότημα των Κουρήδων.  
Ωστόσο, όπως όλοι οι υποστηριχτές αυτής της άθλιας συγκυβέρνησης – και όχι μόνο - μας διαβάζει ανελλιπώς. Έχει διαβάσει ότι εδώ και μήνες γράφουμε πως επόμενος δοτός Πρωθυπουργός θα είναι ο Γιάννης Στουρνάρας.  
Έτσι δικαιολογείται η επιθετικότητά του προς τον μεγαλοτραπεζίτη στην εξέτασή του ως μάρτυρα στην Εξεταστική Επιτροπή Διερεύνησης της νομιμότητας της δανειοδότησης των κομμάτων και εταιρειών ΜΜΕ.
Γι΄ αυτό έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής Σωκράτη Φάμελλο και του ζητάει την επανεξέταση του μάρτυρα Στουρνάρα, για να τον τσαλακώσει εκ νέου. 
Γι΄  αυτό κατέθεσε επιστολή στον Πρωθυπουργό με την οποία ζητάει να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ώστε ο Μάριο Ντράγκι (Πρόεδρος της ΕΚΤ) να καθαιρέσει τον Γιάννη Στουρνάρα από την θέση του Διοικητή της ΤτΕ.
Με αυτά και με τα άλλα, αντιλαμβάνεσθε ότι ο κ. Νίκος Νικολόπουλος, πιθανότατα θα μετέχει της νέας κυβέρνησης που θα προκύψει από τον ανασχηματισμό.

Ο Μαρινάκης θα τους ταράξει στη νομιμότητα    

Ένα από τα στιλέτα που τρυπούν την καρδιά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, είναι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πιο συγκεκριμένα:
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται με τις τηλεοπτικές άδειες. Έχει αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζει η κυβέρνηση εις βάρος του με ακρογωνιαίο λίθο τον Αλαφούζο και τον ΣΚΑΙ. Όταν, ο ΣΚΑΙ πήρε τηλεοπτική άδεια Πανελλήνιας εμβέλειας με 43,6 εκατ. ευρώ και ο Μαρινάκης την πλήρωσε 73,9 εκατ. ευρώ.
Ωστόσο, θυμηθείτε τι έγραφα στις 4 Σεπτεμβρίου σε άρθρο μου:    
«Μέχρι και λίγες ώρες πριν “ανακοινωθούν” δημόσια οι 4 άδειες, ο Σκάϊ με συνεχή σποτάκια καθύβριζε τη ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κυβέρνηση…
Κι ω του θαύματος πήρε πρώτος και καλύτερος την τηλεοπτική άδεια Πανελλήνιας εμβέλειας και εκπομπής.
Δεν θα προσθέσω γι΄ αυτήν την παροχή αδείας κάτι περισσότερο, εκτός από το να σας θυμίσω τι ακριβώς είχε δηλώσει ο Τζων Νεγρεπόντε, Αμερικανός αξιωματούχος την 1η Δεκεμβρίου 1966 στον τότε Πρωθυπουργό της Ελλάδος Στέφανο Στεφανόπουλο:
«Μια συμβουλή έχω να σου δώσω. Αν ο Ανδρέας Παπανδρέου ή οποιοσδήποτε άλλος, μετά τη δικτατορία στην Ελλάδα (σημ. πως γνώριζε για την επερχόμενη Δικτατορία;), πάρει τη σκυτάλη του αντιαμερικανισμού, του αντιιμπεριαλιστή, του ειρηνιστή, του “πατερούλη” του λαού σας, να ξέρεις ότι αυτός θα είναι ο διορισμένος άνθρωπός μας στην Ελλάδα για να παριστάνει τον Πρωθυπουργό…».
Καταλάβατε λοιπόν, τι παιχνίδι παίζεται; Και όπως μάθαμε, είπε ο Μαρινάκης: “Νομιμότητα θέλετε; Ε, θα σας ταράξω στη νομιμότητα”. Εξ ου και η επιστολή του Σαββάτου του κ. Μαρινάκη κατά του ΣΚΑΙ σχετικά με την διαδικασία ελέγχου του πόθεν έσχες…

Επανέρχομαι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου