Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ...ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΑΛΙ ΜΑΚΑΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ! 57.000 € ΠΑΕΙ ΤΟ...ΜΑΛΛΙ!

Σχόλιο Ν.Β.: Γιατί ο πρόεδρος της ΔΕΗ έχει ανάγκη προστασίας αυτή τη στιγμή; Γιατί δεν χρησιμοποιεί το υπάρχον μόνιμο προσωπικό ασφαλείας της ΔΕΗ; Μήπως επειδή αυτά που υπόγραψε τώρα θα γίνουν γνωστά και θα ξεσηκωθούν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ και επειδή και οι συνάδελφοι για...


την ασφάλεια της ΔΕΗ θα ξεσηκωθούν και αυτοί, οπότε μπορεί να κινδυνεύσει και από αυτούς;
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλη Παναγιωτάκης προσέλαβε σεκιουριτάδες για τη φύλαξη της οικίας του στις "πλάτες" του δημοσίου. Η σύμβαση με την Swedish Systems
Σε μια αποκάλυψη προβαίνουν σήμερα τα Παραπολιτικά για τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΔΕΗ, Μανώλη Παναγιωτάκη.


Ο κ. Παναγιωτάκης στοιχίζει στο δημόσιο ετησίως περί τα 57.000 ευρώ καθώς σύναψε σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι προκειμένου να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια εκείνος και η σύζυγός του Μαρία Τολάκη, επίσης διευθυντικό στέλεχος της ΔΕΗ.

Η εφημερίδα παρουσιάζει τη σύμβαση (Αρ. 6300009779/ΔΥΣ/4330602) που συνήφθη τον Ιούνιο του 2016 με δικαίωμα ανανέωση; ακόμα ενός έτους, μεταξύ της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Στέγασης της δημόσιας επιχείρησης και της εδρεύουσας στη Θεσσαλονίκη Swedish Systems Security ΜΕΠΕ. Το ετήσιο κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται στα 56.943 ευρ΄πω, 4.745 το μήνα, παρά το γεγονός ότι η ΔΕΗ διαθέτει πολυάριθμο προσωπικό φυλάκων, ενώ κατά καιρούς όπως το 2015 προσλαμβάνει και συμβασιούχους, 8μηνης κυρίως διάρκειας.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το έργο ανατέθηκε απευθείας στη Swedish Systems ενώ στους όρους αναφέρεται μεταξύ άλλων: "Η ΔΕΗ διατηρεί το δικαίωμα μετακίνησης του φυλακτικού προσωπικού και σε όλα τα κτήριά της εντός του λεκανοπεδίου της Αττικής, καθώς και να τροποποιήσει το πρόγραμμα φύλαξης".
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΗ 
(σχόλια-τίτλος: δικά μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου