Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΥ 32 ΤΟΥ EUROPALEAGUE! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ...ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ!

Μπορεί στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός να μη χάνει ούτε πόντο (λες και είναι ομάδα-θαύμα), αλλά εκτός Ευρώπης τρώει τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη! Ομάδα που δεν έχει τη διαιτησία για να τη...σπρώχνει δείχνει την...

απόλυτη γύμνια της. Έτσι έχασε άνετα από το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και παρά το ότι ο όμιλος του Ολυμπιακού ήταν πανεύκολος τερμάτισε στη 2η θέση! Προκρίνεται αλλά η επόμενη ευρωπαϊκή σφαλιάρα, με την ομάδα που έχει είναι δεδομένη!
Ο ΠΑΟΚ με τη σειρά του, έδειξε το ευρωπαϊκό του πρόσωπο και έκανε το καθήκον του απέναντι στη Λίμπερετς από τη Σλοβακία νικώντας την με 2-0. Το ίδιο έκανε και η  Φιορεντίνα η οποία κέρδισε εκτός έδρας την Καραμπάχ και έτσι ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του  επί της ιταλικής ομάδας εκτός έδρας, πήρε τη 2η θέση. 
Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων θα γίνουν γνωστοί τη Δευτέρα. 

6 σχόλια:

  1. Ο πελατης της Καραμπαχ εδειξε το ευρωπαϊκο του προσωπο και ο Ολυμπιακος τρωει σφαλιαρες στην Ευρωπη. Πιο Σμπαοκτζης πεθαινεις ρε αμπαλα αρθρογραφε!!!
    Υ.Γ. Δεν χανει βαθμους ο Ολυμπιακος στην Ελλαδα; Το περσινο πρωταθλημα βλεπεις ακομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις φάει τα ισόβια η προεδράρα σας θα παίζετε με τον Αστέρα Ραχούλας στην τρίτη ερασιτεχνική. Τότε δεν θα υπάρχουν φράγκα για να αγοράζετε πρωταθλήματα λαμόγια του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολο "θα", "θα" και "θα" εισαι ρε παραμυθα. Για ρωτα τωρα τον Ιβιτς, τι να παιξουμε την Σμπαοκαρα στο επομενο παιχνιδι να κονομησουμε;

      Διαγραφή
  3. Καλομελέτα κι έρχεται.. Κοτσώνης προφυλακισμένος φατογραφία μαζί με τον χοντρομουσάτο. Σκάει όπου νάναι και τότε να σε δω ποσα αγγούρια "θα" έχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ μπορεί να ξέρω εσύ όμως τα τρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή