Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΜΟΛΙΣ "ΕΣΚΑΣΕ"!!! ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ...

«ΕΝΩΣΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΕΝΑ-Ε

Νέα πολιτική κίνηση ανακοινώθηκε διαδικτυακά πριν από λίγο, η ομάδα...

πολιτών, όπως καταγγέλλει, θεωρεί ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν εκφράζει πλέον το λαό.  Διαβάζοντας τη σύσταση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής που έχει τεθεί επικεφαλής , αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη, όντως πρόκειται για μη πολιτικά πρόσωπα με τη στενή έννοια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΝΑ-Ε έχει ως εξής:

Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες, αγωνιώντας για τα όσα συμβαίνουν στην Χώρα μας, συγκεντρωθήκαμε, μιλήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και αποφασίσαμε για την δημιουργία ενός πολιτικού φορέα, που μπορεί να σταθεί απέναντι στο υπάρχον πολιτικό σύστημα.
Στόχος,
η απελευθέρωση της Χώρας από τα μνημόνια,
η ανάκτηση της Εθνικής κυριαρχίας,
και η Αναδιάρθρωση της εγχώριας παραγωγής ώστε να οδηγηθούμε στην Οικονομική Ανάπτυξη και την Ανεξαρτησία της Πατρίδας μας.

Δημιουργήσαμε τον πολιτικό φορέα «ΕΝΩΣΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», με διακριτικό τίτλο «ΕΝΑ-Ε»

Στην ΕΝΩΣΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, χωρίς κομματική ταυτότητα, έχει θέση και άποψη. Η ΕΝΑ-Ε αποτελείται μόνο από ελεύθερους πολίτες που θέλουν την Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και κυρίαρχη και τον λαό της ευημερούντα και αναπτυσσόμενο!!!

Καταγγέλλουμε,
  • τη πολιτική νομενκλατούρα που μέχρι και σήμερα διαπραγματεύεται χωρίς την εξουσιοδότηση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, δημιουργώντας όλο και μεγαλύτερη φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας
  • τους ανίκανους ηγέτες, γιατί  το μόνο που πέτυχαν ήταν  να καταστήσουν αναξιόπιστη τη Χώρα δημιουργώντας αρνητικό κλίμα διεθνώς.
Ετοιμαζόμαστε για να παρέμβουμε δυναμικά, με Δημοκρατικά μέσα, όχι όμως με τις παραδοσιακές μεθόδους πολιτικής, αλλά με λογική και υπευθυνότητα απέναντι στη κοινωνία, καταθέτοντας δημόσια προτάσεις πολεμώντας σκληρά κάθε τι παράλογο και αντισυνταγματικό.
Είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε με ότι όπλο μας παρέχει το Σύνταγμα της Ελλάδας και να ανατρέψουμε το ανίκανο και φαύλο πολιτικό κατεστημένο.
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

1 σχόλιο:

  1. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ....η...ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή