Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ-ΒΙΝΤΕΟ! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ...

Εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν χθες στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη για να τιμήσουν τους Ήρωες μαχητές που....

αντιστάθηκαν στις κομμουνιστικές συμμορίες και κράτησαν ελεύθερη την Αθήνα.


Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος 
Βρισκόμαστε στον Δεκέμβρη τού 1944. Ήταν Οκτώβριος τού ιδίου έτους όταν η πατρίς μας απελευθερώθηκε από τα γερμανικά στρατεύματα. Για τον αιώνιο μισελληνικό εσμό όμως που χωρεί σε όλα τα συμμαχικά και εχθρικά στρατόπεδα, η Ελλάς έπρεπε να μείνει δέσμια και ακόμη χειρότερα να αποδεκατιστεί άνευ συγκροτήσεως σε οργανωμένο κράτος με εθνικό στρατηγικό σκοπό. Διότι η Ελλάς εξερχόμενη εκ τής πολεμικής δίνης ως υποτίθεται νικήτρια έπρεπε να αποκατασταθεί εδαφικά και κυριαρχικά, αξιοποιώντας την κοινωνική της συνοχή και τα γεωπολιτικά της πλεονεκτήματα. Όμως οι μισέλληνες και αντίχριστοι νεοταξίτες είχαν απεργαστεί από τον καιρό κιόλας τής κατοχής την εμπλοκή τής ξενοκίνητης και τρομοκρατικής λαίλαπας τού ελληνόφωνου κομμουνισμού, τού κόμματος που ίδρυσαν ο Αβραάμ Μπεναρόγια και ο Κουν Βεντούρα. Μέσα στην κατοχή λοιπόν είχαμε τον πρώτο κομμουνιστοσυμμοριακό γύρο, με τούς κομμουνιστές να χτυπούν πάσα ελληνική πατριωτική αντίσταση. 
Για να φτάσουμε μετά την απελευθέρωση στον δεύτερο και δυστυχώς όχι έσχατο τρομοκομμουνιστικό γύρο αίματος. Το κομμουνιστικό κόμμα έχει αρνηθεί την συμμετοχή του στην πρώτη ελεύθερη ελληνική κυβέρνηση, την οποία συμμετοχή αρχικώς είχε αποδεχτεί και επομένως με έξωθεν εντολές κατόπιν αρνήθηκε. Σκοπός των κομμουνιστών είναι η ένοπλη κατάληψη τής εξουσίας. Πρόθεση υπαρκτή που κουβαλούσε μαζί της τον απώτερο σκοπό τής νεκρώσεως τής ανασυγκροτήσεως τής Ελλάδος, τον εδαφικό και πληθυσμιακό μας ακρωτηριασμό και την διαρκή διεθνή κηδεμονία τής Πατρίδος μας στον άνομο νεοταξισμό. Οι κομμουνιστές βαδίζουν με δόλιο σχέδιο. Μπαίνουν στην διαδικασία να ξεσηκώσουν τον ελληνικό λαό με διαδήλωση στο Σύνταγμα και δείχνουν τις δήθεν αγαθές προθέσεις τους σηκώνοντας όπλα κατά Ελλήνων αστυνομικών και κατά παντός Έλληνα που διαφωνεί με τα δολοφονικά τους σχέδια. Θέλουν να καταλύσουν την ασφάλεια και το δίκαιο μέσα στην πρωτεύουσα Αθήνα και να φτάσουν στον τελικό σκοπό τους. Και έτσι επιτίθενται εναντίον όλων των αστυνομικών τμημάτων, προκαλώντας τούς πρώτους ηρωικούς νεκρούς τής Πατρίδος μας το διάστημα εκείνο. Το Αστυνομικό Τμήμα τής Καλλιθέας κοσμείται πάντοτε από τις φωτογραφίες των επίγειων αγγέλων μας, με τα καντηλάκια τους να βαστιούνται πάντα αναμμένα μαζί με την θύμησή τους. Τα αστυνομικά τμήματα πίπτουν αρχικά, αλλά ο Αγών τού Έθνους συνεχίζεται  και φτάνει έως τα τείχη τής Σχολής Χωροφυλακής Μακρυγιάννη. Μέσα από την γραμμή αμύνης τής Φυλής μας ίστανται φρουροί ακοίμητοι οι αξιωματικοί και οι μαθητές που θα στελεχώσουν την Χωροφυλακή μας. Στην είδηση τής επερχόμενης εφόδου και περικύκλωσης τού Συντάγματος από τα κομμουνιστικά λυκόρνεα, έχουν σπεύσει προς βοήθεια Χίτες και πας δυνάμενος εθνικιστής και πατριώτης. Η μάχη ξεκινάει. Είναι λυσσώδης. Ακολουθεί το σύστημα τής προσβολής ενίων γραμμών για να επιτύχουν οι κομμουνιστοσυμμορίτες την εισβολή. Η δύναμη πυρός των ερυθρών μισθοφόρων τού νεοταξισμού είναι μεγάλη σε ισχύ και πυρά. Το πάνθεον των Ηρώων τού Ελληνικού Έθνους μεγαλώνει. Αν πέσει το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη θα πέσει και η πρωτεύουσα. Όμως η δύναμη τής ελληνικής ψυχής που μάχεται για Πίστη και Πατρίδα είναι μεγαλύτερη. Έχει Αρχηγό τον Χριστό και νικάει τα αντίχριστα σκύβαλα που υποχωρούν ταπεινωμένα. Είναι η Ελληνική Χωροφυλακή και τα Ιερά Ελληνικά Όπλα που κάποιοι σύγχρονοι διεθνιστές Εφιάλτες θέλουν να μειώσουν. Αλλά οι Εθνικές Δυνάμεις αποτελούν την Φωνή και την Λόγχη ταυτόχρονα τής Ελληνικής Φυλής. Και οι Έλληνες τιμούν, θυμούνται και θα συνεχίσουν τον Ιερό Αγώνα για Πατρίδα χριστιανική, ελληνική, ενωμένη και ισχυρή. Δόξα και Τιμή Αιώνια στους Αθάνατους Ήρωες τής Μάχης τού Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
http://www.antonionews.gr/?p=123450

12 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΩΝ . ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν δεν τιμήσουμε αυτούς που υπερασπίστηκαν τα ιερά και όσια της Πατρίδος, ποιους θα τιμήσουμε; Μήπως αυτούς που καίνε την ελληνική σημαία;
    Τιμή και δόξα σε όσους θυσιάζονται για την ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή την φορά είχε πολύ κόσμο στου Μακρυγιάννη και πήγαν χιλιάδες να τιμήσουν τους ηρωικούς χωροφύλακες που αντιστάθηκαν στην κομμουνιστική απειλή . Ο πατέρας μου πηγαίνει κάθε χρόνο και τόσο πολύ κόσμο δεν έχει ξαναδεί . Είχε πολλούς κατοίκους από τον Δήμο μας από τον Πατριωτικό χώρο με γνωστά ονόματα από τον Χολαργό . Την εκδήλωση την οργάνωσε για πρώτη φορά ο Στρατηγός Χρήστος Κονταρίδης . Συγχαρητήρια Στρατηγέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Διοικητής Συνταγματάρχης Σαμουήλ, κάλεσε τους αξιωματικούς και τους απηύθυνε, με φωνή που παλλόταν από συγκίνηση, τα πιο κάτω απλά, αλλά συγκλονιστικά για την απλότητα της έκφρασης τους λόγια:

    <>

    «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ»

    Αυτό είναι το σύνθημα μας, αυτές οι λέξεις πρέπει να σας εμπνέουν και να σας καθοδηγούν.

    «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ»

    Φώναξαν αμέσως οι Χωροφύλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Στρατηγός της ΕΛΑΣ Χρήστος Κονταριδης υπεράσπισε την Αθήνα από τους αναρχοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ όταν το 2008 , 2009 και 2010 λεηλάτησαν και έκαψαν τα πάντα . Ο Κονταρίδης τίμησε την Πατρίδα , την Σημαία και την Στολή του όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ΜΜΕ κρύβουν την Πατριωτική δράση του Κονταρίδη σε όλη την Ελλάδα . Πριν δύο μήνες ήταν στην Βόρειο Ήπειρο και ξεσήκωσε τα Ελληνικά χωριά με φλογερές ομιλίες . Οι αναρχικοί του έχουν σπάσει χέρια πόδια . Ο Στρατηγός Χρήστος Κονταρίδης έχει ισχυρή παρουσία στον Δήμο Χολαργό Παπάγου και πολλούς φίλους . Αυτός είναι η ψυχή της μεγάλης εκδήλωσης στου Μακρυγιάννη . Οι κομμουνιστές μόνο προδότες και ανθέλληνες έχουν . Έχουν καταστρέψει την Ελλάδα με τις συνωμοσίες τους . Γ.Κ Υποστράτηγος ε.α Χολαργός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ . Συγχαρητήρια στους οργανωτές της μεγάλης και υπέροχης αυτής εκδήλωσης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κράτος εν κράτει το αριστερό φασιστικό παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ . Πριν από λίγο συριζαίοι αναρχομομμουνιστές εβγαλαν ανακοίνωση που απαγορεύουν την κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο των Αθηνών . Ο Κονταρίδης όσο ήταν Διοικητής τους είχε λιώσει και για αυτό τον αποστράτευσαν . Πρέπει ξανά να δημιουργηθεί η Χωροφυλακή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έκαψαν ξανά την Αθήνα οι συριζαίοι . Χάος επικρατεί στο κέντρο των Αθηνών . Σήκω Παπαδόπουλε να δεις πως κατάντησαν την Πατρίδα μας οι προδότες κομμουνιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλοί προτίμησαν να μείνουν στα σπίτια τους την Κυριακή το πρωί και να απολαύσουν το καφεδάκι τους αρνούμενοι να παραστούν σαν προσκυνητές στην Ιερή Τελετή Μνήμης και Δόξας των Ηρώων . Έπρεπε να είμαστε δεκάδες χιλιάδες και να κυματίζουν Υπερήφανα Σημαίες Ελληνικές μαζί με Σταυραετούς Δικέφαλους την ώρα που Μαύρα Σύγνεφα θρονιαστήκαν επάνω από τον Γαλάζιο Αττικό Ουρανό . Μαζί σου Στρατηγέ Χρήστο Κονταρίδη . ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ . ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΚΑΔΑΣ .

      Διαγραφή
  11. Ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα χθεσινά έκτροπα στο κέντρο της Αθήνας είναι και Σύριοι , Μαροκινοί και Αφγανοί Λαθρομετανάστες οι οποίοι μαζί με συριζαίους αλληλέγγυους δεν ξέχασαν να κάνουν πλιάτσικο σε Super market στην Εμ. Μπενάκη . Όλη η χώρα είναι ένα Χάος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή