Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΩΣ «ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»!!! ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ!








Τι   σας λέγαμε για τα Σόδομα και Γόμορρα που ετοιμάζει η ΕΕ με την προς κατάργηση των όρων "πατέρας-μητέρα" χάριν του συμφώνου συμβίωσης, κάτι που έκανε την Αρχιεπισκοπή να ζητήσει τη συλλογή υπογραφών;  Αυτό που προς το παρόν ετοιμάστηκε είναι η έκδοση βιβλίου που ήδη κυκλοφορεί στην Ελλάδα και παρουσιάζει ως φυσιολογικικές οικογένειες αυτές των λεσβίων και των gay οι οποίες έχουν μάλιστα και παιδιά!!!
Το θέμα έχει ανεβάσει και παρουσιάζει  η atheatignosi:
 Μετά από πολλές πιέσεις διαφόρων ομάδων αλλά και με αφορμή την...


κυβέρνηση Σύριζα και τις απόψεις τους περί παιδοθεσίας σε ομόφυλα  ζευγάρια , οι εκδόσεις
Ίκαρος έκδοσαν ένα βιβλίο με τίτλο: <<Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες>>.



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
27 Νοεμβρίου 2016

Ένα βιβλίο, το οποίο συν τοις άλλοις περιλαμβάνει και τις αποκαλούμενες από την Νέα τάξη "οικογένειες Ουράνιο τόξο", για τις οποίες έχουμε αναφερθεί στην Αθέατη γνώση.

Το βιβλίο είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά από τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντώνη Παπαθεοδούλου, ο οποίος  από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά, δέχτηκε να κάνει την μετάφραση σε αυτό το εξάμβλωμα που θέλουν να μας παρουσιάσουν ως παιδικό βιβλίο.

Οι υπεύθυνοι της έκδοσης αυτού του βιβλίου, έκριναν σωστό, να πρωτοπορήσουν και να προωθήσουν την ανωμαλία παραφράζοντας την λέξη <<οικογένεια>> και παρουσιάζοντας μας ως  λογικό με την φύση (φυσιολογικό) ένα ζευγάρι λεσβιών η ομοφυλόφιλων με παιδιά, με απώτερο σκοπό να μολύνουν τις εύπλαστες ψυχές των μικρών παιδιών.



Το εικονογραφημένο βιβλίο, στην προσπάθεια του να μας παρουσιάσει τις διάφορες μορφές οικογένειας, αναφέρει ότι: <<κάποια παιδιά έχουν δύο μαμάδες και δύο μπαμπάδες>>.

Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες, (σύμφωνα με την περιγραφή του βιβλίου) εξερευνά τις διάφορες μορφές της οικογένειας σήμερα, και γίνεται υπέροχη αφορμή για συζήτηση γύρω από ευαίσθητα θέματα, ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους.

Ενα βιβλίο που τα παιδιά θα αγαπήσουν και θα θέλουν να διαβάζουν ξανά και ξανά.

Το βιβλίο κέρδισε το School Library Association Information Book Award στην κατηγορία κάτω των 7.

Δυστυχώς, το πιο δυσάρεστο είναι ότι παρατηρώ διάφορες ομάδες και ιστοσελίδες στο διαδύκτιο να επευφημούν και να προτείνουν ως ιδανικό το συγκεκριμένο βιβλίο.

atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου