Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ! ΕΓΙΝΑΝ "ΚΑΠΝΟΣ" 28,4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Από το 2-13 μέχρι σήμερα έχουν γίνει 3 ανακεφαλαιοποιήσεις. Όλα τα χρήματα που το κράτος τα πήρε από τον λαό για να τα δώσει στις...

τράπεζες έγιναν καπνός! Και ήδη είμαστε έτοιμοι για την 4η ανακεφαλαιοποίηση, για ένα ακόμη δηλαδή ξεζούμισμα του λαού! 
Έχουμε και λέμε. Δείτε πόσα "ρούφηξαν" οι 4 συστημικές τράπεζες από το 2013 και πόσα δις έγιναν...αέρας κοπανιστός. 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Η Εθνική αυτά τα χρόνια έχει πάρει πό το ελληνικό Δημόσιο (δηλαδή από την τσέπη του ελληνικού λαού) 11 δις ευρώ! Σήμερα, η χρηματιστηριακή αξία της Εθνικής έχει πέσει στα 0,28 λεπτά του ευρώ, τουτέστιν 2,57 δις ευρώ. Το ποσοστό του Δημοσίου στην Εθνική είναι περίπου 38=950 εκατομμύρια ευρώ! Δηλαδή έγιναν...καπνός πάνω από 10 δις ευρώ! 
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Με αντίστοιχο με τον παραπάνω υπολογισμό προκύπτει ότι μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων, από την Πειραιώς το Ελληνικό Δημόσιο απώλεσε 8,7 δις ευρώ! 
EUROBANK
Από την Eurobank το Δημόσιο φεσώθηκε 5,8 δις ευρώ!
ALPHA BANK
Η Alpha Bank φέσωσε το Δημόσιο με 3,9 δις ευρώ! 
Όλα αυτά μας κάνουν απώλειες για το Δημόσιο 28,4 δις ευρώ, επαναλαμβάνουμε, μόνον από τις ανακεφαλαιοποίησεις, ποσό που αντιστοιχεί σε πάνω από 15% του ΑΕΠ! Και μετά, οι ψεύτες της κυβέρνησης Τσίπρα μιλάνε για ανάπτυξη που έρχεται και  θα είναι 2% ή και 3%! Τι να σου κάνει ρε αλήτες το 2% μπροστά στο 15% απώλειας του ΑΕΠ;;; Ξεφτίλες!
Επειδή λοιπόν οι Τράπεζες καταρρέουν (κυρίως λόγω κόκκινων δανείων τα οποία οι 4 Τράπεζες θα τα κουρέψουν στο ελάχιστο χάριν των funds, αλλά και λόγω υπερβολικών εξόδων), το Ελληνικό Δημόσιο θα ξεζουμίσει πάλι τον Προϋπολογισμό της χώρας (δηλαδή των λαό) για να ανακεφαλαιοποιήσει τις Τράπεζες!  Η ολική καταστροφή είναι προ των πυλών! Ο λαός θα χάσει τα σπίτια του ή τα οικόπεδά του για να ενισχυθούν οι τραπεζίτες και τα funds!

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΒ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!! ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΔΙΣ !!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΧΑΛΙΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΝΑΜΠΕΡ 1 ΡΑΓΙΑ ΤΥ ΠΛΑΝΗΡΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ωραίο είναι οτι το λωποδυταριό των πρώην τραπεζιτών, του νυν & του πρώην της Τ.τ.Ε και της πρώην του ΤΧΣ δήλωναν προ ολίγων ετών οτι "οι τράπεζες είναι θωρακισμένες κεφαλαιακά".
      Πού είσαι ρε ταξίαρχε των Τεθωρακισμένων να τους πατήσεις με τις ερπύστριες ...

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡΣ καί ΑΛΗΤΕΣ...
    ΛΑΟΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ,ΜΑΛΘΑΚΟΣ καί ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή