Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΛΙΤΣΕΣ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΕΙΧΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ...ΡΑΚΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ! ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ'ΡΙΞΑΝ -ΚΑΙ ΤΟΤΕ- ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΕΝΥΧΤΑΓΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!

Θυμάστε τον Φλεβάρη του 2016 που είχαν έρθει με...άγριες διαθέσεις οι αγρότες στην Αθήνα για να τα κάνουν...γης μαδιάμ και να αντισταθούν στην οικονομική σφαγή (πολλαπλάσια φορολόγηση) του Τσίπρα; Ο λαός ήπλιζε ότι από αυτές τις κινητοποιήσεις θα έβγαινε κάτι και ότι η αντίσταση του λαού στην εξόντωση που του ετοίμαζε η κυβέρνηση
Τσίπρα, θα είχε κάποιο θετικό αποτέλεσμα! Τρίχες, μέσα σε λίγες ώρες οι αγρότες αντί να διαμαρτυρηθούν έντονα μετέτρεψαν το Σύνταγμα σε πίστα χορού με ξέφρενο γλέντι το οποίο αργότερα συνέχισαν και στα μπουζούκια κρατώντας στα χέρια τους...κρητικές γκλίτσες!  Ο λαός απογοητεύτηκε πλήρως. "Μα είναι δυνατόν αυτοί να είναι οι αγρότες που θα αντιστέκονταν στα σφαγιαστικά μέτρα της κυβέρνησης; Με χορούς και τραγούδια αντιστέκονται; Μα είναι γερμανοτσολιάδες;" αναρωτιόντουσαν πολλοί. 
Η απάντηση ήρθε από τους ίδιους τους Κρητικούς αγρότες της...

λεβεντογέννας Κρήτης! Αντί να σηκώσουν στο πόδι το νησί, αντί να ετοιμάσουν διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις κατά του Τσίπρα που πήγαινε στο νησί τους, δεν έγινε τίποτε! Ή μάλλον έγινε: όπως αναφέρεται στο ixnos.blogspot.gr, τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου πραγματοποίησαν δύο... κινητοποιήσεις στην πλατεία Κορνάρου ώστε… να μην ενοχλήσουν τον Τσίπρα, μια και μιλούσε στο "Αστορια" που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας .
Στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν συνολικά 55 εργατικά σωματεία (!) και συνδικαλιστικοί φορείς τα πιο πολλά μόνο «σφραγίδες», φοιτητές και αγρότες που κατέφθασαν από διάφορα σημεία της Κρήτης. Όλοι αυτοί άνοιξαν το δρόμο στον Τσίπρα για να μην...κουνηθεί φύλλο κατά την παραμονή του στο νησί! Το'ριξαν δηλαδή στη ρακή!!!
Έτσι, ο πρωθυπουργός δήλωσε ενθουσιασμένος μετά την επίσκεψή του στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) του Ηρακλείου της Κρήτης. «Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα έχει ένα τόσο υψηλό επίπεδο επιστημόνων και πρέπει να δώσουμε χώρο και ανάσα για να αναπτυχθεί», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του στο ΙΤΕ με νέους ερευνητές που είχαν φύγει από την Ελλάδα και επέστρεψαν.
Ο Τσίπρας  λίγο πριν την ομιλία του, βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει σε μία ψαροταβέρνα της πόλης κοντά στο Παγκρήτιο τρώγοντας ...κρέας. Ήταν με μία γνωστή παρέα κωλογλυφτών Κρητικών, αλλά και με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.
Μάλιστα, ο κ. Πολάκης δεν έχασε την ευκαιρία να πει και τις… μαντινάδες του! Ο Αλέξης Τσίπρας έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος, ενώ ρώτησε τα τοπικά στελέχη αν θέλουν να προσθέσει κάτι στην ομιλία του, όσον αφορά στα προβλήματα του τόπου.
Πάντως, για άλλοθι απέκλεισαν κομβικά σημεία οι αστυνομικοί για να μην μπορέσουν να φτάσουν οι δήθεν διαδηλωτές στο κέντρο. Οι δρόμοι έκλεισαν στο κέντρο και τοποθετήθηκαν κορδέλες, ενώ κλούβες των ΜΑΤ είχαν αποκλείσει τους δρόμους περιμετρικά της Πλατείας Ελευθερίας . 
Οπότε, είναι πολλοί πλέον  εκείνοι που αναφωνούν: "Γερμανοτσολιάδες οι αγρότες της Κρήτης" ή "του γλυκού νερού...αντάρτες είναι στην Κρήτη! Προσβάλλουν την ιστορία αντίστασης των Κρητικών και, ενώ σφαγιάζουν όλη την αγροτική οικογένεια, αυτοί, όχι μόνο δεν διαμαρτύρονται στον Τσίπρα, αλλά πίνουν μαζί του ρακή. Ντροπή!"

Εμείς, απλά παραθέτουμε τα γεγονότα και σημειώνουμε ότι οι πρώην Πασόκοι αγρότες και το Εργατικό Κέντρο της Κρήτης είναι αυτοί που συνέβαλαν να εκλεγεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη! Ναι, εκεί όπου παλαιότερα εκλεγόταν Πασόκος! Τέτοιο χάλι για τους Κρητικούς! 

8 σχόλια:

  1. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!
    ΦΑΤΕ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΜΠΕΣ ΣΤΟ ikriti.gr να δεις .ειχαν στησει κλουβες τα ματ σε ολα τα κομβικα σημεια.διαδηλωναν οι κρητικοι και αλλοι θα πηγαιναν με τα τρακτερ.αυτοι που βλεπεις ειναι κομματοσκυλα και πληρωμενοι κομπαρσοι.απαραδεκτο το αρθρο.πως ανεβαζει χωρις να το ψαξεικαθολου.το πενταποσταγμα το αναφερεισε αρθρο σιδεροφραχτη κρητη......

      Διαγραφή
  2. κρητικοι,η χειροτερη φαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απαραδεκτο το αθρο να ζητησει συγνωμη δες τι εγραψΑ

      Διαγραφή
  3. Μα όλοι οι ΠΑΣΟΚοι ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ.ΣΙΔΕΡΟΦΡΑΧΤΗ Η ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΑΝ.ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΕΙΔΕΣ.

      Διαγραφή
  4. Κανης λαθος και κατεβασε το αρθρο.πλακωσαν οι κλουβες με τα ματ και κλεισανε κομβικα σημεια.δεν ντρεπεστε λιγο αβασανιστα να κατηγορειτε τους κρητικους.μπειτε στο ikriti.gr να δειτε την αληθεια.κομματοσκυλα και πληρωμενοι κομπαρσοι πανηγυριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν νομίζετε ότι ζητάμε πολλά από μία συγκεκριμένη τάξη εργαζόμενων;;; Εμείς οι υπόλοιποι τι κάνουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή