Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ! ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ!

Ο Κοντονής απέσυρε άρον άρον την τροπολογία για την Τουρκική Ενωση Ξάνθης -Φωτογραφία:IntimenewsΜας κυβερνούν προδότες! Πολιτικά τομάρια, ραγιάδες, τουρκόσποροι οι οποίοι αντί να στηρίζουν τα ελληνικά συμφέροντα μπήγουν το μαχαίρι στην καρδιά της χώρας. Αυτό προσπάθησαν να κάνει σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα με τροπολογία η οποία θα αναγνώριζε την Τουρκική Ένωση της Ξάνθης, δηλαδή θα αναγνώριζε ως τουρκική τη...

μουσουλμανική μειονότητα. Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση προσπάθησε με νόμο να κάνει αυτό που υποστηρίζει εδώ και καιρό ο Ερντογάν, ότι δεν αναγνωρίζει τη Συνθήκη της Λωζάνης, σύμφωνα με την οποία στη Θράκη υφίσταται μουσουλμκανική και όχι τουρκική μειονότητα. Και όμως, οι σύγχρονοι Εφιάλτες, διά του Υπουργού Δικαιοσύνης Κοντονή και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ θέλησαν να περάσουν στα μουλωχτά την προδοτική τροπολογία, ακυρώνοντας τόσο τη Συνθήκη της Λωζάνης όσο και αποφάσεις του Αρείου Πάγου!
Τελικά η κυβέρνηση και ο υπ. Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής αναγκάστηκαν να αποσύρουν την τροπολογία για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης μετά τη γενική κατακραυγή.

Οι διαφωνίες του κυβερνητικού εταίρου του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ αλλά και το «μπλόκο» που έκαναν στη Βουλή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ απεδείχθησαν αποτελεσματικά.
Το σχετικό ρεπορτάζ από το iefimerida.gr αναφέρει:
Ετσι ο Στ. Κοντονής ανακοίνωσε ότι αποσύρει την επίμαχη τροπολογία προκειμένου να δοθεί χρόνος να την μελετήσουν όσοι διαφωνούν και θα την επαναφέρει μετά από δέκα ημέρες, όπως είπε.

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία και η Δημοκρατική Συμπαράταξη στη σημερινή συζήτηση της τροπολογίας, που κατά πολλούς ανοίγει παράθυρο επανεξέτασης αναγνώρισης της τουρκικής ένωσης Ξάνθης, διατύπωσαν τη θέση ότι από εδώ και στο εξής θα καταψηφίζουν διατάξεις ακόμα και αν συμφωνούν με αυτές, από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία των δύο κυβερνητικών εταίρων.

«Ή θα υπάρχει συμπαγής κυβερνητική πλειοψηφία ή αλλιώς οι διατάξεις δεν θα περνούν με τη βοήθεια της αντιπολίτευσης» ξεκαθάρισαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.

Κατά της συγκεκριμένης τροπολογίας τάχθηκε η Ενωση Κεντρώων, καθώς διαφωνεί στην ουσία της, ενώ ο εισηγητής του Ποταμιού ανέφερε ότι το κόμμα θα διατυπώσει την τελική του άποψη στην πορεία συζήτησης του νομοσχεδίου.

Δεδομένης και της στάσης της Χρυσής Αυγής η οποία «απειλούσε» με ονομαστική ψηφοφορία, υπό τον κίνδυνο να καταψηφιστεί, η τροπολογία απεσύρθη άρον-άρον.

Αδωνις: Μεγάλη κοινοβουλευτική ήττα για τον Σύριζα

Σχόλιο για την απόσυρση της τροπολογίας έκανε μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μόλις απέσυρε ο Κοντονής την διάταξη για την Θράκη. Μεγάλη Κοινοβουλευτική ήττα για τον Σύριζα», έγραψε.



2 σχόλια:

  1. Σε δέκα μέρες θα επανέλθουν δυμίτεροι
    Εχουμε ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ βάσει του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ αλλά και της ΣΥΝΘΕΣΗΣ του Πληθυσμού μας.Ο Αρειος Πάγος απεφάνθη δύο φορές επί του θέματος των υποτιθεμένων Τούρκων της Θράκης.Επί πέον οι ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ της Θράκης είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ βάσει έρευνας του DNA!!!!(Oμότιμος Καθηγητής Κ.Τριανταφυλλίδης-ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ)
    Η Βουλή των ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ θέλει να ψηφίσει ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!
    Στόχος να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ στην επικείμενη ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ.ΣΤΟΧΟΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή