Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ; Η EUROBANK ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!

Μεγάλη ανταπόκριση είχε το κάλεσμα του Συντονισμού κατά των...

Πλειστηριασμών σε Νίκαια και Κορυδαλλό και της Κίνησης Πολιτών Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη 
«Κόντρα στο Ρεύμα» σε συγκέντρωση ενάντια στην έξωση από την Eurobank της οικογένειας του Βασ. Σκοπελίτη από την πρώτη κατοικία της...
την οποία η τράπεζα είχε αποκτήσει μετά από εκπλειστηριασμό της το 2012.  Στην συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε μπροστά στο σπίτι της οικογένειας Σκοπελίτη (Βιθυνίας και Φιλαδελφείας), παρευρέθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι των συλλογικοτήτων της περιοχής, αλλά και πάρα πολλοί γείτονες της οικογένειας και κάτοικοι της περιοχής.  Επίσης στην συγκέντρωση παρευρέθηκε μαζικό κλιμάκιο στελεχών και μελών της ΛΑ.Ε, με επικεφαλής τους Δημ. Στρατούλη και Στ. Λεουτσάκο, μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.  Στη συγκέντρωση χαιρέτησε εκπρόσωπος του Κινήματος Ισπανών Πολιτών κατά των εξώσεων και των πλειστηριασμών.  Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Κοκκινιάς, η οποία κατέληξε στην πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι), όπου ακούστηκαν συνθήματα κατά των εξώσεων και των πλειστηριασμών.  Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης οι Δημ. Στρατούλης και Στ. Λεουτσάκος έκαναν της εξής δήλωση :  “Είμαστε εδώ σήμερα για να διαμηνύσουμε στην κυβέρνηση, σε όλο το μνημονιακό κατεστημένο, στους δανειστές, στις τράπεζες, στα “κοράκια” και στα κερδοσκοπικά funds ότι τα σχέδια τους για αρπαγή και λεηλασία των σπιτιών και της περιουσίας των λαϊκών νοικοκυριών και των κατεστραμμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων δεν θα περάσουν και θα ακυρωθούν στην πράξη.  Είμαστε στο πλευρό της οικογένειας που οδηγείται σε έξωση από το σπίτι της που το έχασε σε πλειστηριασμό από την Eurobank και θα στηρίξουμε με την ενεργή παρουσία μας τις κινητοποιήσεις και δράσεις του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, ώστε να μην πεταχτεί στο δρόμο.  Οι πλειστηριασμοί και οι εξώσεις λαϊκών νοικοκυριών από τα σπίτια τους θα γίνουν η ταφόπετρα των μνημονιακών πολιτικών, της κυβέρνησης που τα εφαρμόζει και όλων των μνημονιακών δυνάμεων που τις στηρίζουν”. 
ΠΗΓΗ: bankstersae.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. Για όλα φτάινε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που δεν άφησαν τίποτα όρθιο!!! ΠΟΛΥ ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΑΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!! ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π !!!!!!!!!!! ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΙ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΜΜΥΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΧΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΒΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘ'ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΝΑΖΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΗ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΑΙ ΣΤΑ 55 ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ !!!!! ΜΕΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!!!!!! ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΧΩΝ !!!!!! ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1960 ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑΨΑΝΕΛΕΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠ'ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΤΕ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΜΛΙΣ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ !!!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!! Υ.Γ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Υποταχτικοί του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ Διέλυσαν την χώρα με την ανοχή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γιατί δεν Υπάρχει ένα Γνήσιο Πατριωτικό Κόμμα να ξεσηκώσει τους Έλληνες ενάντια στις προδοσίες και τα Εγκλήματα των Κομμουνιστών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή