Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: 20 ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

Είκοσι (!), περίπου, παράνομοι Αφγανοί και Πακιστανοί μετανάστες...

επιχείρησαν να βιάσουν μια 30χρονη στο Αργος, η οποία σώθηκε μετά από αγώνα που έδωσαν τα δύο αδέλφια της οι οποίοι εξήλθαν από την συμπλοκή σοβαρά τραυματισμένοι

Συγκεκριμένα η 30χρονη έκανε το λάθος να περάσει μπροστά από οικοδομή στα περίχωρα της πόλης, που εργάζονταν οι παράνομοι μετανάστες.

Καμιά δεκαριά από αυτούς επιχείρησαν να την σταματήσουν κι να την σπρώξουν σ'ένα δωμάτιο τη μισοτελειωμένης οικίας, θωπεύοντάς την και προσπαθώντας να τραβήξουν τα χέρια της επάνω στα γεννητικά τους όργανά.
Πανικόβλητη η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τις φωνές της άκουσε ένας από τους δυο αδελφούς της που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι τους.

Μάταια, όμως, προσπαθούσε να απομακρύνει την αδελφή του από τους περίπου 20 Πακιστανούς και Αφγανούς μετανάστες και χρειάστηκε να επέμβει ο άλλος αδελφός τους που άκουσε την φασαρία κι έτρεξε να βοηθήσει.
Όμως, οι αλλοδαποί φώναξαν… ενισχύσεις από την οικοδομή, απ’ όπου βγήκαν και άλλοι μετανάστες οπλισμένοι με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέλφια τραυματίζοντάς τα σοβαρά στο κεφάλι και στο σώμα.

Οι παράνομοι μετανάστες τους κύκλωσαν και τους κτυπούσαν ενώ έσερναν την κοπέλα μέσα στην οικοδομή. Μάλιστα μερικοί είχαν ήδη κατεβάσει τα παντελόνια τους, όπως κατέθεσε εν συνεχεία η γυναίκα στην αστυνομία!

Τα δύο αδέλφια και η κοπέλα γλίτωσαν όταν οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία από το κοντινό αστυνομικό τμήμα και σε μερικά λεπτά ήχησαν από μακριά οι σειρήνες και οι ξένοι τρόμαξαν κι έφυγαν.

Ωστόσο, από τις προσαγωγές που έκαναν εν συνεχεία οι αστυνομικοί σε "σάρωμα" της περιοχής και των σημείων που συχνάζουν οι "οικονομικοί μετανάστες", τα αδέλφια της 30χρονης αναγνώρισαν τρία άτομα ως τους επίδοξους βιαστές της αδελφής τους και αυτούς που τους κτύπησαν και τα οποία άτομα διαπιστώθηκε ότι βρίσκονται παράνομα στην χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Περιττό να προστεθεί πως ουδείς τους πρόκειται να απελαθεί. Αν ποτέ  φύγουν απο την χώρα αυτό θα γίνει με δική τους πρωτοβουλία και μόνο. Το ελληνικό κράτος δεν πραγματοποιεί απελάσεις αλλοδαπών και δη μουσουλμάνων που έχουν μπει παράνομα στην ελληνική επικράτεια. Οι λόγοι, γιατί δεν πραγματοποιούνται απελάσεις, αφορούν μάλλον ψυχοπαθολογικά αίτια.
pronews.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου