Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ, ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ!!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΓΛΕΝΤΑΤΕ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ Ή ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!

Μιλάμε για μεγάλη πολιτική αλητεία!!!! Ο λαός πνίγεται από τους φόρους είτε πνίγεται κανονικά εξαιτίας της αδιαφορίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Την ώρα που έβγαζαν...

πτώματα από τις λάσπες της Μάνδρας, ο μεν Τσίπρας πήγαινε για...γλέντια στη Σουηδία (σύνοδος του Γκέτεμποργκ, τρομάρα του), ενώ ο Καραμέρος έδινε...παράσταση στον ΣΚΑΪ με τη φόρμα του διασώστη! 
Την επομένη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντινέας, σύμφωνα με το www.to10.gr ξενύχτησε και γλεντοκόπησε στα μπουζούκια, για να πάει μετά στον ΣΚΑΪ και τον Αυτιά και να αρχίσει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στη Δήμαρχο Μάνδρας ότι δεν φροντίζει όπως πρέπει τον Δήμο της, αλλά τριγυρνάει από κανάλι σε κανάλι! 
Μιλάμε για θράσος, για πολιτική αλητεία πρωτοφανή. Ο πολιτικός αλήτης Τσίπρας και οι συν υτώ του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα φάνει τέτοιο μαύρο στις εκλογές, όσο δεν το φαντάζονταν ποτέ! 

2 σχόλια:

  1. Για όσους θέλουν για πρωθυπουργούς τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα επόμενα 10-20 χρόνια θα έχουμε και άλλους νεκρούς Έλληνες από τις κακοκαιρίες που θα έρθουν.
    Το μέλλον της Ελλάδος είναι η Χρυσή Αυγή και η Ραχήλ Μακρή.
    Η λαθρομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλα τα λαθρομνημονιακά κόμματα εντός-εκτός βουλής είναι παρελθόν και να απελαθούν μαζί με τους λαθρομετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μελλον της ΕΛΛΑΔΟΣ ειναι μονο ΕΝΑ :
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε Ν Α
    να συνηδητοποιησουν τον ολεθρο και την καταστροφη που εχει γινει στο τοπο
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ "ΟΡΘΙΟΙ" ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ...
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΑΒΥΣΣΟΣ
    Η Η "ΚΟΛΑΣΗ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή