Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 19ΧΡΟΝΗ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ! ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ...

poia-einai-i-19xroni-pou-sunelifthi-sto-xongk-kongk---sok-stin-oikogeneia
Κόρη αστυνομικού από την Μυτιλήνη φέρεται να είναι το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, έχοντας στις...

αποσκευές της 2,6 κιλά κοκαϊνη.
Κόρη αστυνομικού από την Μυτιλήνη φέρεται να είναι το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, έχοντας στις αποσκευές της 2,6 κιλά κοκαϊνη.
Όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ lesvosnews.gr, «όλοι μιλούν για ένα πολύ ήσυχο κορίτσι, κόρη ενός από τους πιο συνεπείς και έντιμους αστυνομικούς της Λέσβου, ο οποίος είναι συγκλονισμένος από την είδηση βόμβα που πληροφορήθηκε και προσπαθεί μέσα από τα κομμάτια του να βρει τρόπο για να γλυτώσει το παιδί του από τα πλοκάμια της μαφίας».
Μιλώντας στο protothema.gr, ο πατέρας της 19χρονης εμφανίστηκε σοκαρισμένος: «Είμαστε στο απόλυτο σκοτάδι. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με το παιδί μου. Μάθαμε την είδηση από το Διαδίκτυο. Σήμερα το μεσημέρι κάναμε κάποιες επαφές με το προξενείο και περιμένουμε απαντήσεις». 
Πώς έγινε η σύλληψη

Οι αρχές ασφαλείας και οι τελωνειακοί στο Χονγκ Κονγκ πέρασαν χειροπέδες στην 19χρονη ελληνίδα και μοντέλο, όταν εντόπισαν τα 2,6 κιλά  κοκαΐνης, αξίας άνω των 300.000 δολαρίων. 
Η μεταφορά γινόταν για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος. Σε έλεγχο ρουτίνας από την αστυνομία, στο σακίδιο της 19χρονης Ελληνίδας βρέθηκε μια κρυφή θήκη. Εκεί είχε κρύψει το μοντέλο έναν καφέ φάκελο με τα 2,6 κιλά κοκαΐνη.
Το ρεπορτάζ στα ασιατικά ΜΜΕ ανέφερε ότι το 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα είναι η τέταρτη γυναίκα-βαποράκι που συλλαμβάνεται μέσα σε μια εβδομάδα. Όπως και οι προηγούμενες, η Ελληνίδα προσπάθησε να περάσει τα ναρκωτικά από το αεροδρόμιο.
Ο τελικός προορισμός της κοκαΐνης δεν έχει γίνει γνωστός, όμως πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι πιθανά τα ναρκωτικά να ήταν για τοπική κατανάλωση, διότι κάποιοι ήθελαν να εφοδιαστούν ενόψει της εορταστικής περιόδου".
Η στιγμή της σύλληψής της έχει καταγραφεί σε video. Οι αστυνομικοί της φόρεσαν μαύρη κουκούλα στο κεφάλι για να μην φανεί το πρόσωπό της και την πήραν με χειροπέδες στα χέρια.
Τώρα, η 19χρονη κινδυνεύει με ισόβια. 
The TOC

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ;ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ.ΒΛΕΠΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή