Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΣΦΟΔΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! Ο "ΖΗΝΩΝ" ΣΑΡΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΒΙΝΤΕΟ

Πάνω από τη χώρα μας βρίσκεται ο μεσογειακός τυφώνας «Ζήνων», με ...

το χαμηλό βαρομετρικό να δίνει έντονα καιρικά φαινόμενα που σε πολλές περιπτώσεις συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.
Ο καιρός σήμερα, Κυριακή (19/11) είναι βροχερός στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά.
Ο κυκλώνας «χτυπά» αυτή τη στιγμή το Ιόνιο και τη δυτική κυρίως Στερεά και κατά διαστήματα την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα μέχρι το απόγευμα θα επηρεάσουν την Πελοπόννησο, την υπόλοιπη Στερεά, την κεντρική κυρίως Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και πιθανόν την Πιερία και την Χαλκιδική. Κατά τις βραδινές ώρες και κατά διαστήματα θα επηρεαστεί πιθανότατα και η Κρήτη.
Η κακοκαιρία θα παραμείνει πάνω από τη χώρα μας έως και τη Δευτέρα, όταν και αναμένεται τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν στα ανατολικά πάνω από το Αιγαίο.
Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας σύμφωνα με το οποίο, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που συνοδεύονται κατά τόπους από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα (20/11) με τα φαινόμενα να επηρεάζουν μέχρι το μεσημέρι την Ήπειρο, μέχρι το βράδυ τη Θράκη και την ανατολική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις πάνω από τα 700 μέτρα, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα (κυρίως τις πρωινές ώρες). Στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν χιονοπτώσεις πάνω από 700 μέτρα.
Καταστροφές στο Αγρίνιο
Τα ξημερώματα της Κυριακής ο κυκλώνας «Ζήνων» σφυροκόπησε με ισχυρούς ανέμους και βροχές την πόλη του Αγρινίου με αποτελέσμα πολλές πτώσεις δένδρων στην πόλη.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από το onairnews.gr:

newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου