Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ"!

Μια ομολογουμένως εντυπωσιακή εκδήλωση με πάνω από 400 άτομα τα οποία γέμισαν ασφυκτικά το κοσμικό κέντρο "Άσπρο Πιάτο" (στο Χαλάνδρι), ο Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου Ηλίας Αποστολόπουλος γιόρτασε τα 4 χρόνια από την ίδρυση της δημοτικής του παράταξης "Μαζί για την πόλη μας". Στην ομιλία του υποσχέθηκε ότι ο συνδυασμός θα εορτάζει τα γενέθλιά του για πολλά-πολλά χρόνια, δίνοντας ουσιαστικά...

το σύνθημα για τον αγώνα ενόψει των επόμενων εκλογών. Χαρακτηριστική ήταν η μνεία που έκανε τόσο στον Κυριάκο Λινάκη, όσο και στην Ντίνα Καλλιοντζή τους οποίους ευχαρίστησε για τη στήριξη που του έχουν δώσει και ευελπιστεί ότι θα συνεχίσουν να του δίνουν. Αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Νικολάου για τον οποίο επισήμανε ότι, "ενδεχομένως να έρθει αργότερα, διότι σήμερα είναι τα γενέθλιά του"! 
Αν μη τι άλλο οι κινήσεις του Αποστολόπουλου δείχνουν ότι οργανώνεται από τώρα συγκετρώνοντας υποστηρικτές από όλους τους παραταξιακούς χώρους. 

12 σχόλια:

  1. Άντί να πετάτε λεφτά σε φανφάρες θα έπρεπε να κρυφτείτε σε λαγούμια από τη ντροπή σας. Τρία χαμένα χρόνια , τρία χρόνια απραξίας , τρία χρόνια μόνο για αυτοπροβολή. Τρία χρόνια για τον πιο άχρηστο , πιο ανίκανο , πιο προσωπολάτρη δήμαρχο που πέρασε ποτέ από τον Χολαργό. Φάτε και πιείτε όσο έχετε ακόμα την καρέκλα . Χορτάστε από τη ματαιοδοξία της πρόσκαιρης εξουσίας. Μοναδικό φωτεινό παράδειγμα που ξεχωρίζει από τον όλο αυτό το τσίρκο , ο Θανάσης Αυγουρόπουλος. Όλοι οι άλλοι δεν αξίζετε ούτε για τα σκουπίδια που πνίγουν τον φτωχό Άνω Χολαργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του Παπάγου-Χολαργού ο δήμαρχος στο Χαλάνδρι έκανε το γλέντι.Ζητάει όμως να στηρίζουμε τα μαγαζιά της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκανε το γλέντι στο Χαλάνδρι επειδή τον Χολαργό τον έχει χεσμένο. Βλέπεις τώρα είναι πτυχιούχος και δεν συναναστρέφεται με φτωχούς , ανέβηκε στην υψηλή κοινωνία ο Λιακουρας που δεν έμαθε ποτέ πολλαπλασιασμό.

      Διαγραφή
  3. Αρτον και θεάματα προσφέρει η δημοτική αρχή.Αν έκανε και κάποια έργα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανάπλαση της πλατείας Φανερωμένης είχε προυπολογισμό 300.000 ενώ στοίχισε 50.000 που πήγανε τα λεφτά ρεεεεεεε ? Ο Εισαγγελέας γιατί δεν ελέγχει ? Γιατή η κα Αρβανίτη σε συνεχείς ενοχλησεις αποφεύγει να δώσει τα τιμολόγια στη δημοσιότητα ? Γιατί μας πέταξε σχεδόν από το γραφείο της όταν επιμέναμε να μάθουμε πόσο κόστισε η Φανσρωμένη ? Μεγαλη μάσα μας μυρίζεται αλλά δεν θα το αφήσουμε έτσι. Έλεος πια με το μεγάλο φαγοπότι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν υπάρχει μάσα υπάρχει και ο εισαγγελέας . Υπάρχει όμως και η Αξιωματική Αντιπολίτευση . Κανείς τους δεν πήρε μυρουδιά ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ; Γιατί εάν έχουνε στοιχεία για παραπτώματα ποινικά οι κατά άλλα λαλίστατοι αρχηγοί παρατάξεων δεν τα βγάζουν στον αέρα ; Με επικεφαλής τον Κώστα Τσοχαλή ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ του Δήμου δεν έχει χαθεί ούτε ένα ευρώ . Το μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να απασχολεί όλους σας είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ . ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΙΣΩ . Η σημερινή Αντιπολίτευση είναι για γέλια . Καρέκλα και καριέρα πάνω από όλα . Εάν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση με μια Αντιπολίτευση ΑΝΙΚΑΝΗ ΣΕ ΟΛΑ , ο Αποστολόπουλος θα βγεί ξανά Δήμαρχος και μετά ................ Ο Δήμος θα δοθεί στο ΠΑΣΟΚ .............. Με Άναρθρες Κραυγές , Ασυναρτησίες και Λόγια του Αέρος Δεν Γίνετε Αντιπολίτευση και κόσμος θα μείνει μακριά ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ .......... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα αγαπητέ φίλε . Ο κος Τσοχαλής είναι για την "βιτρίνα". Άλλος είναι ο "ταμίας" που δίνει όλα τα έργα σε "ημετέρους". Θα έρθει και η ώρα του εισαγγελέα οσονούπω. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σου. Πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος από την κεντροδεξιά να πάρει τον δήμο από τον Αποστολόπουλο. Αν χαθεί ξανά ο δήμος σίγουρα οι Πασόκοι και οι Συριζαίοι θα αλωνίζουν. Είδαμε και την προσέγγιση του Αποστολόπουλου στο ΚΚΕ. Μαύρο και πάλι μαύρο.

      Διαγραφή
  6. Τα γράφει και ο Αλέξανδρος Νομικός αυτά , ο γιατρός , αλλά ποιος τον ακούει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ . ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΑΚΛΑ ΤΟΥ. ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ . ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΔΕΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΔΗΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και η ξεφτιλισμένη αριστερά του πεζοδρομίου και του υποκόσμου συνεχίζει ανενόχλητη να λεηλατεί την χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άστε τον άνθρωπο ρε παιδιά να..."απολαύσει τις ημέρες" της δημαρχίας του! Λιγοστεύουν σιγά-σιγά.
    Θέλει δεν θέλει, έτσι και αλλιώς, ό,τι κι'αν κάνει ή πει,
    "όποιοι" και αν τον...στέρξουν, δήμαρχος ξανά δεν θα βγει...
    Ο κόσμος, οι δημότες, οι κάτοικοι, αυτοί που ψηφίζουν, είναι αγανακτισμένοι και το 2019 θα τιμωρήσουν τους ψεύτες και "πολιτικούς απατεώνες" σαν τον Τσίπρα και τους ανακόλουθους σαν τον κύριο Αποστολόπουλο...!

    Γενικώς μιλώντας λοιπόν...
    η άμμος στην "πολιτική κλεψύδρα" τελειώνει για τους ανάξιους "αξιωματούχους", όπου με την μέθοδο της παραπλάνησης και εξαπάτησης των μαζών, σφετερίστηκαν θέσεις και θώκους που δεν άξιζαν!!!
    Και μαζί με όλους αυτούς τους ανάξιους και όλο το κηφηναριό που τους συνοδεύει...

    ``Δει τον αγαθόν άρχοντα παυόμενον της αρχής μη πλουσιώτερον
    αλλά ενδοξότερον γεγονέναι΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση κατά την οποία ο δήμαρχός μας Ηλίας Αποστολόπουλος υποσχέθηκε ότι θα είναι δήμαρχός μας για πολλές πενταετίες. Στο τέλος της βραδιάς η γνωστή σε όλο τον Χολαργό για τις πίτες της κυρία Άντα - Ματίνα πρόσφερε μια ωραία ζουμερή κρεατόπιτα στον δήμαρχό μας. Και του χρόνου δήμαρχέ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή