Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ! ΜΟΛΙΣ ΤΕΡΛΜΑΤΙΣΕ ΠΡΩΤΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗ ΘΕΟΤΟΚΟ! Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ!!!

Η Μεσερέτ Ντεφάρ,αυτή η μικροσκοπική κυρία από την Αιθιοπία δεν είχε καλή χρονιά. Μετά το χρυσό που είχε κατακτήσει στην Αθήνα το 2004, στα 5.000 χιλιόμετρα και το χάλκινο στο Πεκίνο, το 2008, έδειχνε να βρίσκεται σε πτώση. Εξάλλου είχε πατήσει και τα 28 και σε αυτά τα αγωνίσματα βγαίνουν διαρκώς νέα «φυντάνια».
Η Ντεφάρ, που περνά πολύ καιρό στην Ελλάδα, χώρα που την αγαπά όσο...

και τη δική της,πρίν από την μεγάλη κούρσα, στο Λονδίνο, έβαλε στον κόρφο της την εικόνα της Παναγίας. Κι έτρεξε όπως αυτή ξέρει.
Μετά το καμπανάκι, άφησε πίσω τη συμπατριώτισσά της Τιρουνές Ντιμπάμπα, κι έφυγε προς τον τερματισμό. Ήταν η πρώτη με χρόνο 15:04:25. Και μετά έκλαψε. Έβγαλε την εικόνα της Παναγίας και την έδειχνε σε ολόκληρο το γήπεδο που την χειροκροτούσε. Για να δείξει από που άντλησε τη δύναμή της. Είχε επιστρέψει εκεί που ανήκε. Στην κορυφή.
Η χρυσή Ολυμπιονίκης,που προπονήθηκε στην Ελλάδα,νέα ομολογήτρια της χριστιανοσύνης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κόντρα στην αντιχριστιανική πολιτική ορθότητα.
Η Ντεφάρ ανταμείφθηκε με το χρυσό μετάλλιο, στην πιο σημαντική διοργάνωση της χρονιάς,καθώς σε όλη τη διάρκειά της δεν είχε καταφέρει να πάρει πρωτιά σε κάποια διοργάνωση πιστεψε όμως στην Παναγία και τελικά, όπως αποδείχτηκε ορθά έπραξε.
Η Ορθοδοξία είναι η ζώσα πίστη στις καρδιές των ανθρώπων όλων των φυλών κι όλων των εθνών που ομολογούν και μαρτυρούν τον Τριαδικό Θεό.
Οι Λαμψίδης Γαβριήλ και Giorgos Dimitriou κοινοποίησαν τη δημοσίευση του Fedon-Panos Christodoulakis.

3 σχόλια:

  1. Μπράβο της που είχε την Παναγία στον κόφρο της και την έδειξε στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φοβήθηκε μήπως της αφαιρέσουν το μετάλλιο; Στην εποχή της Παγκοσμιοποίησης όλα μπορούν να συμβούν.

      Διαγραφή
  2. Δεν φοβηθηκε γιατι πιστευει πραγματικα
    και γι'αυτο δικαιωθηκε.
    Εμεις που εχουμε καταντησει αθεοι πιο πολυ κι'απο το τσιπρα μας πηδανε με ...μερισμα και μας παιρνουν και το δια
    ...μερισμα...100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΘΑΝΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή