Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΪΚΟ, ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Η τωρινή Δημοτική Αρχή μπορεί να μην τιμά τον Μπάμπη Στάικο, το έκανε όμως ο Σύλλογος Θεσσαλών Παπάγου-Χολαργού και Βορείων...

Προαστίων και ο επικεφαλής του Κώστας Τίγκας. Σε μια πολύ ωραία εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου, ο Κώστας Τίγκας πρόσφερε βραβείο στον ευεργέτη της πόλης. Θυμίζουμε, όπως έκανε στη σύντομη ομιλία του και ο Πρόεδρος του Συλλόγου, ότι ο Μπάμπης Στάικος έχει προσφέρει δωρεές οι οποίες ξεπερνούν το ποσό των 800.000 ευρώ. Μάλιστα, ο Κώστας Τίγκας έκανε ειδική αναφορά στο Πολυϊατρείο Παπάγου, τονίζοντας ότι τα ιατρικά όργανα που δώρισε ο κ. Στάικος ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ, επισημαίνοντας με νόημα: "Φαντασθείτε, αν δεν υπήρχε ο Μπάμπης Στάικος να κάνει αυτή τη δωρεά, ίσως να μην υπήρχε ακόμη Πολυϊατρείο στην πόλη μας". 
Ο Μπάμπης Στάικος αφού παρέλαβε το βραβείο και ευχαρίστησε τον Σύλλογο, ακόμη και τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου, αναφερόμενος στην απαξίωση της Δημοτικής Αρχής προς το πρόσωπό του, τόνισε με νόημα: "Οι Δήμαρχοι έρχονται και παρέρχονται, εμείς ερχόμαστε και φεύγουμε, όμως τα έργα μένουν στους δημότες και αυτό έχει σημασί". 


17 σχόλια:

  1. Μεγάλη τιμή στον Παπάγο που έχει ένα τόσο δυνατό Έλληνα , πατριώτη , ευεργέτη. Η μικροψυχία και η απαξίωση επιστρέφουν στους αποδέκτες τους. Κανένα ανθρωπάκι από τους αποτελούντες την δημοτική αρχή δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στον μεγάλο Μπάμπη Στάικο. Κύριε Στάικε σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας πρόσφερες.
    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον κ. Στάικο.Και στον κ. Τίγκα που τον τίμησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμά συγχαρητήρια στον κο Στάϊκο για την τεράστια και μοναδική στα χρονικά της πόλης μας προσφορά του . Ακόμη πιο θερμά συγχαρητήρια στον κο Τίγκα που τον τίμησε ανιδιοτελώς για αυτή την προσφορά του. Είμαι μέλος του συλλόγου Θεσσαλών και παρευρέθηκα στην χθεσινή εκδήλωση . Ήταν μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Κύριε Πρόεδρε πάρε μαζί σου τον Στάϊκο και θα είσαι ο επόμενος δήμαρχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κύριος Στάϊκος αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση . Του αξίζει κάθε τιμή . Μπράβο στον Σύλλογο Θεσσαλών που τον τίμησε . Ντροπή και αίσχος στον δήμαρχο που τον απαξιώνει . Αν είχε λίγο μυαλό θα είχε τον Στάϊκο στην πρώτη γραμμή . Θυμάμαι παλιά ο Ξύδης τον είχε κάνει αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού ως ελάχιστο δείγμα τιμής. Αλλά ο Ξύδης ήταν πανέξυπνος και εκτίμησε την βοήθεια του Στάϊκου στην τελευταία εκλογή του . Ο σημερινός δήμαρχος είναι για τα μπάζα . Έχει μαζέψει τον κάθε άχρηστο και δεν αξιοποιεί σοβαρούς ανθρώπους . Έτσι θα την πατήσει όμως . Ο κόσμος μια φορά τον ψήφισε και δεν ξανακάνει το ίδιο λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Στάϊκε σας ευχαριστούμε δημόσια για την μεγάλη συνεισφορά σας στην ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Ο Ύψιστος Θεός να σας έχει πάντα γερό και δυνατό . Μη δίνετε σημασία σε μικρόψυχους ανθρώπους . Η μεγάλη πλειοψηφία των Παπαγιωτών σας ευγνωμονεί για το τεράστιο έργο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από το δημοτικό σχολείο που πηγαίναμε μαζί τα παιδιά μας ήσουν πάντα αρωγός σε κάθε δύσκολη στιγμή. Πάντα ανθρώπινος πάντα ταπεινός πάντα δίπλα σε κάθε αδύναμο που είχε την ανάγκη σου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα πρόσφερες στην πόλη μας και σε μένα ξεχωριστά. Να είσαι πάντα καλά φίλε Μπάμπη.
    Γ. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κε Τίγκα πάρε τον Στάικο στην παράταξη και θα πάρεις τον δήμο από την πρώτη Κυριακή. Είναι το πιο δυνατό "χαρτί" του Παπάγου και ο Αποστολοπουλος θα τρίβει τα ματια του όταν δει πόσοι στηρίζουν Στάικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια κύριε Μπάμπη. Οι Παπαγιώτες δεν σε ξέχασαν ούτε σε απαξίωσαν ποτέ. Είσαι πάντα "Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ". Άσε τους δημοτικολυς άρχοντες να βαυκαλίζονται με την εφήμερη δόξα της εξουσίας. Στο τέλος της ημέρας τι θα μείνει ; καμμιά δεκαριά φωτογραφίες κιτρινισμένες σε κάποιο συρτάρι του δημαρχιακού γραφείου. Τα δικά σου έργα όμως θα μείνουν πολλά πολλά χρόνια να θυμθζουν ποιός είσαι και τι πρόσφερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΑΙΚΟ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΤΙΓΚΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ 19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρώ ότι είναι καιρός να πάρει ο κύριος Στάικος μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Του αξίζει με το παραπάνω και πολύ περισσότερο από ολους τους άχρηστους εκεί μέσα. Συμφωνώ με τον προηγούμενο σχολιαστή. Ο Αποστολόπουλος ξόφλησε. Ότι υποσχέθηκε προεκλογικά ήταν όλα παραμύθια της Χαλιμάς. Τίλοτα δεν υλοποιήθηκε. Από την άλλη μόνο ο κος Τίγκας ασκει αντιπολίτευση όλοι οι άλλοι εξαφανίστηκαν. Επι προσθέτως είναι ο μόνος σοβαρός που μπορεί να κερδίσει τον Αποστολόπουλο.

      Διαγραφή
    2. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕ !! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ.

      Διαγραφή
  10. Θερμότατα συγχαρητήρια αξιότιμε κύριε Στάικε. Παρακολουθώ την πορεία της προσφοράς σας από δεκαετίας. Κανείς Παπαγιώτης δεν προσέφερε στον δήμο μας τόσα πολλά όσο εσεις. Δεν έχετε λάβει δυστυχώς την αρμόζουσα αναγνώριση από την δημοτική αρχη και είναι μεγάλη ντροπή. Κανονικά θα έπρεπε να σας αφιερώσουν το όνομα κάποιας οδού στην πόλη μας για να σας τιμήσουν. Να είστε πάντα καλά. Σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Μπάμπης Στάϊκος είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο του Παπάγου. Είναι ο μοναδικός Παπαγιώτης που πρόσφερε τόσα πολλά στην πόλη του. Η προσφορά του δεν έχει προηγούμενο και σίγουρα δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Αυτό είναι που προκαλεί τον φθόνο και την απαξίωση όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτηση ο κος Βραχιολίδης . Είναι τεράστιο ατόπημα του νυν δημάρχου η συμπεριφορά αυτή σε έναν άνθρωπο που δεν ζήτησε ποτέ οποιοδήποτε αντάλλαγμα για ότι πρόσφερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Ανδριάντας του Φιλίππου Β θα θυμίει πάντα ποιός είναι ο κύριος Στάικος και πόσα πρόσφερε στον Δήμο Παπάγου. Μπορείτε να απαξιώσετε τα πάντα κύριοι της δημοτικής αρχής. Την Ιστορία μας όμως δεν έχετε κανένα δικαίωμα να την απαξιώνετε καθώς και τον Τιμητή Της .
    ΑΙΔΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο κύριε Μπάμπη. Πολλά συγχαρητήρια. Ευχαριστούμε για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΌΝ , ΞΥΔΗΣ - ΣΤΑΙΚΟΣ = ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ
    ΑΝΑΔΟΧΟΣ - ΠΑΙΤΕΡΗΣ
    ΠΑΙΤΕΡΗΣ = ΣΤΑΙΚΟΣ
    3 ΧΟΡΗΓΙΑ 10 ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ
    ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά είναι τα σργα του δήμου Παπάγου που μου έδωσε ο Ξύδης και έβαλα και στην τσέπη ανώνυμε φίλε μου ; ονόμασε έστω και ένα. Μόνο ένα. Η λάσπη αγαπητέ επιστρέφει στον αποστολέα όταν την ρίχνεις χωρίς αποδείξεις. Πολλές φορές ο κος Ξύδης μου πρότεινε να πάρω έργο . Δεν πήρα ούτε μισό. Βρες καλύτερο επιχείρημα. Ο κος Παιτερης ήταν επικεφαλής των συνεργείων μου σε όλες τις κατασκευές που πληρωνα εγώ όχι ο κος Ξύδης. Καλό βράδυ.

      Διαγραφή