Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ Ο ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΣ ΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ! ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ 66 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

  
O κ. Τσελέντης καθυστέρησε να φτάσει στο αεροδρόμιο με αποτέλεσμα να χάσει τη μοιραία πτήση που στοίχισε τη ζωή σε 66 ανθρώπους. To...

επιβατικό αεροσκάφος της εταιρείας Aseman Airlines με 66 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα συνετρίβη σήμερα το πρωί σε ορεινή περιοχή του νοτιοδυτικού Ιράν. Το αεροπλάνο πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση μεταξύ της Τεχεράνης και της πόλης Γιασούζ (νοτιοδυτικό Ιράν), συνετρίβη στην περιοχή Σαμιρόμ (περίπου 480 χλμ. νότια της Τεχεράνης). Σήμερα το πρωί αεροπλάνο της εταιρείας Aseman Airlines, με 66 επιβαίνοντες, το οποίο πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση μεταξύ της Τεχεράνης και της πόλης Γιασούζ συνετρίβη κοντά στην πόλη Σεμιρόμ στο Ιράν. Η ιστοσελίδα patrastimes.gr αναφέρει πως ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης σώθηκε από θαύμα καθώς καθυστέρησε να φτάσει στο αεροδρόμιο και έχασε την πτήση που οδήγησε στο θάνατο 66 ανθρώπους. Ο ίδιος στην ιστοσελίδα του στο Facebook πριν δύο μέρες είχε δηλώσει ότι ταξίδευε για το Ιράν. Κάποιοι του εύχονταν καλό ταξίδι ενώ σήμερα κάποιοι άλλοι αναρωτιόντουσαν αν όντως ισχύουν όσα γράφονται στο ίντερνετ, ότι καθυστέρησε δηλ. και έχασε την πτήση. Ο ίδιος ωστόσο δεν έχει απαντήσει σε κανένα από τα σχόλια και τις ερωτήσεις που δέχεται. 
[zougla] [newsbeast], tilestwra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου