Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ: "ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ", ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΖΑΕΦ! ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ!

Πριν αρχίσει να τοποθετείται στη συνέντευξη Τύπου η καγκελάριος της...

Γερμανίας Α.Μέρκελ προσφώνησε τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζ.Ζάεφ ανακράζοντας: «Καλωσορίζω στο Βερολίνο τον Μακεδόνα Πρωθυπουργό»!

«Η θέση μου είναι ότι το ζήτημα πρέπει να λυθεί», έστειλε μήνυμα στην Αθήνα είπε η Γερμανίδα καγκελάριος. 

«Οι πιέσεις δεν βοηθούν στις διαπραγματεύσεις. Η λύση συμφέρει και τις δύο πλευρές και αυτό είναι μια καλή προϋπόθεση επιτυχίας. Έχω εμπιστοσύνη και στις δύο πλευρές ότι θα επιδιώξουν τη λύση», τόνισε επισημαίνοντας ότι οι συμβιβασμοί είναι πάντα επώδυνοι.

Η Άγκελα Μέρκελ εξέφρασε την ικανοποίησή της για την κινητικότητα που υπάρχει για το θέμα, το οποίο συζήτησε χθες με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και σήμερα με τον Σκοπιανό ομόλογό του.

Υπογράμμισε ότι το πρόβλημα δεν έχει ακόμη λυθεί. Ενθάρρυνε Ελλάδα και ΠΓΔΜ -την οποία αποκάλεσε «Μακεδονία»- να κάνουν βήμα κι επεσήμανε ότι «δεν έχουμε βρεθεί πιο κοντά σε λύση τα τελευταία δέκα χρόνια».

Από την πλευρά του ο Ζόραν Ζάεφ επεσήμανε τη βούληση της κυβέρνησής του να βρεθεί λύση στο θέμα με την Ελλάδα, «που έχει πρόβλημα με το συνταγματικό μας όνομα», όπως είπε.

Παράλληλα υπογράμμισε τη σημασία που δίνει η ΠΓΔΜ στη στήριξη της Γερμανίας, μεγαλύτερου εμπορικού εταίρου της χώρας του, στις προσπάθειες των Σκοπίων να ενταχθούν σε ΝΑΤΟ και ΕΕ και κάλεσε τις γερμανικές επιχειρήσεις να επενδύσουν στα Σκόπια.
pronews.gr

2 σχόλια:

  1. Η Βρώμα και Πατσαβούρα του 4 ΡΑΙΧ και πρώην κομμουνίστρια Μέρκελ προκαλεί και πάλι την τον Απανταχού Ελληνισμό με τις προκλητικές δηλώσεις της αποκαλώντας Μακεδόνα ένα Ανδρείκελο πρώην κομμουνιστή που υπηρετεί Σκοτεινά Σχέδια Διαμελισμού της Ελλάδος .
    Ο Γυφτοσκοπιανός Σλάβο Βούλγαρος Ζάεφ με Θράσος Διεκδικεί την Θεσσαλονίκη μας την ώρα που η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ λεηλατεί την χώρα σε όλη την Επικράτεια .
    Καθάρματα , κομμουνιστές , δωσίλογοι , ριψάσπιδες , κλέφτες , απατεώνες , ανθέλληνες και κάθε λογής Σκουπίδια μετέτρεψαν την χώρα μας σε ένα ελεεινό προτεκτοράτο φτώχειας και εξαθλίωσης .
    Πούλησαν την Μακεδονία , την Θράκη , την Ήπειρο , την Κύπρο , το Αιγαίο σε ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΟΙ ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .
    Δεν υπάρχει Ισχυρή Πατριωτική Φωνή Αντίστασης εκτός από κάποιες ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΣΠΙΘΕΣ που καίνε κόντρα στον Βοριά .
    Δειλοί , κιοτήδες , άνανδροι και προσωπικά συμφέροντα γύρω μας ρημάζουν καθημερινά την χώρα μας .
    Ο ένας βρίζει τον άλλον και τον κατηγορεί ασύστολα χωρίς ίχνος επίγνωσης για το κακό που έρχεται .
    Η χώρα διασπασμένη σε Φατρίες εξυπηρετεί μόνο κομματικά συμφέροντα . Την Πατρίδα την έχουν ΟΛΟΙ γραμμένη ................
    Ανίκανοι και άχρηστοι διαφεντεύουν τις τύχες μας .
    Είμαστε άξιοι της τύχης μας . Δεν μας αξίζει κάτι καλύτερο .
    Οι κομμουνιστές θα ισοπεδώσουν τα πάντα σε αυτή την αδιάφορη χώρα .
    ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
    ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΕΥΓΕΛΗ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν από λίγες ημέρες στο Μεγάλο Προσκλητήριο στο Σύνταγμα για την Μακεδονία μας που συγκλόνισε τον κόσμο μέχρι τις εσχατιές του μόνο ...... 150 γενναίοι Έλληνες κάτοικοι Χολαργού κατέβηκαν στο Σύνταγμα και ένωσαν την φωνή τους με την Αιωνιότητα .
    Το ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ήταν άδειο ...........
    Οι κομματάρχες , οι προύχοντες και οι Πατριώτες του καναπέ και της καλοπέρασης προτίμησαν την Κυριακάτικη ηρεμία με τα απαραίτητα ουζάκια
    τους .
    Ντροπή Καταισχύνη και Προκλητική Αδιαφορία χαρακτηρίζουν ΟΛΟΥΣ αυτούς που δεν γνωρίζουν την Ιστορία της Πατρίδος μας και αρνούνται να θυσιάσουν λίγες ώρες από την καλοπέραση τους για να Τιμήσουν Ήρωες και Μάρτυρες του Γένους μας .
    ΑΝΑΞΙΟΙ και ΜΙΖΕΡΟΙ θα είστε ΠΑΝΤΑ .
    Μακριά και Ξένοι από τις Θυσίες του Ελληνισμού για Ελευθερία και Αξιοπρέπεια .
    Στο ΜΕΤΡΟ Παπάγου υπήρξε ΜΕΓΑΛΗ κοσμοσυρροή .........
    χιλιάδες με Ελληνικές Σημαίες , γυναίκες , γέροντες , παιδιά είχαν όλοι κατεύθυνση το Σύνταγμα .
    Πολλοί και οι επώνυμοι ....... Ρίζος Κεχρής Αυγουρόπουλος Τίγκας Νομικός Μακρίδης Οικονόμου Παπαλέξης Τσοχαλής Δημάκου και πολλοί άλλοι έδωσαν βροντερό Παρών .
    ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗ έκανε σε όλους το Οργανωμένο ΜΠΛΟΚ του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου στο ΜΕΤΡΟ Παπάγου όπου είχε γύρω του 50 κατοίκους Παπάγου Χολαργού σε μια Επιβλητική Εμφάνιση .
    Η χώρα σπαράσσετε από διχόνοιες και συμφέροντα και ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Ενιαία Πατριωτική Φωνή Αντίστασης στα Σκοτεινά Σχέδια της σημερινής ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που θέλει να πουλήσει τα ΠΑΝΤΑ στους Γερμανούς Καταχτητές της Μέρκελ .
    Όποιος Διασπάσει τον κόσμο θα πληρώσει βαρύ τίμημα ..........
    Βγείτε από τους καναπέδες και τα ουζάδικα και μπείτε Μπροστά να υπερασπίσετε την Πατρίδα και τα συμφέροντα του τόπου μας .
    Αλλιώς σε Λίγο θα Είναι Αργά για Όλους Μας ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή