Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΖΑΕΦ ΜΙΛΑΕΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ: "ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ, ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ"! Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΘΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Ό Ζάεφ μιλάει πλέον ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης Τσίπρα. Λέει ότι μπορεί να έχουμε λύση στο όνομα των Σκοπίων, όχι τον Ιούλιο, αλλά μέσα στον Μάρτιο! Και είναι κάτι που το θέλει και ο Τσίπρας! Ο Λαός δεν πρέπει να επιτρέψει σε αυτό το πολιτικό κάθαρμα να ξεπουλήσει την Μακεδονία μας. Αφού ξεπούλησε τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία, νομίζω ότι το ίδιο μπορεί να κάνει με τα εδάφη μας, μοιράζοντας στους εχθρούς της χώρας μας κομμάτια της Πατρίδας μας. Να μην του το επιτρέψουμε. 
Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι από το pronews.gr
Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Balkan Insight, ο πρωθυπουργός των...

Σκοπίων δηλώνει ότι «ευχή και επιθυμία όχι μόνο δική μου, αλλά και όσων από εμάς έχουμε εμπλακεί στην διαπραγμάτευση, είναι να φθάσουμε σε λύση της διαμάχης για το όνομα μέχρι το τέλος Μαρτίου».

Υποστηρίζει δε ότι είναι πεπεισμένος πως ο Αλέξης Τσίπρας «θέλει πραγματικά να βρεθεί λύση» ενώ για τον Νίκο Κοτζιά αναφέρει ότι «κάνει κι εκείνος προσπάθεια».

«Διατηρώ το ίδιο αίσθημα που με καθοδηγούσε από την αρχή, δηλαδή ότι μια λύση είναι εφικτή. Την ίδια στιγμή όμως, παραμένουμε πεπεισμένοι ότι η λύση πρέπει να προστατεύει την ταυτότητα και την αξιοπρέπεια και των δύο πλευρών», υπογραμμίζει.

Στην ερώτηση για πιθανή ανάγκη αναθεώρησης του συντάγματος της ΠΓΔΜ, ο κ. Ζάεφ σημειώνει ότι «οι δύο πλευρές δεν πρέπει να ανοίγουν ζητήματα τα οποία θα κάνουν αδύνατη μία λύση».

Προσθέτει πάντως ότι είναι «ειλικρινά προσηλωμένος στην εξεύρεση μιας ρεαλιστικής εξήγησης για την ελληνική πλευρά, με τη σκέψη κυρίως στον ελληνικό λαό. Κι αυτό γιατί πρόκειται για μια προσπάθεια για οριστική και διαρκή λύση, όχι για κάποια "παράκαμψη", χειραγώγηση ή εξαπάτηση της μίας πλευράς από την άλλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου