Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΣΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ"!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ& ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΕΔΔ), που έχει την ευθύνη Εκλογής Συνέδρων στο Συνέδριο Του «Κινήματος Αλλαγής» ενημερώνει ότι η διαδικασία για την Εκλογή Συνέδρων  προχωράει. 

Όπως προβλέπεται στο άρθρο 5 της Εγκυκλίου πρέπει να γίνει επικαιροποποίηση των στοιχείων των μελών και επιλογή του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος. 
Έχει ήδη ξεκινήσει η αποστολή (με email ή sms) του ονόματος...

χρήστη (username) και του κωδικού πρόσβασης (password) στα μέλη που είχαν εγγραφεί κατά τη διαδικασία εκλογής του Νοεμβρίου 2017.
Μαζί με τα πιο πάνω στοιχεία τα μέλη θα λάβουν και το σύνδεσμο http://members.kinimaallagis.gr. Εκεί μπορούν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, καθώς και να επιλέξουν σε ποιο δήμο ή δημοτικό διαμέρισμα και εκλογικό κέντρο επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά την εκλογή Συνέδρων της 4ης Μαρτίου 2018.
Αν κάποιο από τα μέλη δεν παραλάβει μέχρι και αύριο τα πιο πάνω στοιχεία, τότε πρέπει να εισέλθει στον πιο πάνω σύνδεσμο http://members.kinimaallagis.gr και να κάνει εγγραφή ως νέο μέλος. Θα ακολουθήσει έλεγχος των στοιχείων του και αν εξακριβωθεί ότι είναι ήδη μέλος, θα του αποσταλούν τα στοιχεία του ονόματος χρήστη (username) και κωδικού πρόσβασης (password). 
Αν όμως δεν βρεθεί ως εγγεγραμμένο μέλος, τότε θα του αποσταλεί μήνυμα να καταβάλει το ποσό του ενός (1) ευρώ για την νέα του εγγραφή.  
Νεες εγγραφές θα γίνονται μεχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2018.
Η  εκλογή Συνέδρων της Κυριακής 4ης Μαρτίου 2018, στο Δήμο ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, θα γίνει στην αίθουσα του ΔΣ του Δημαρχείου Περικλέους 55 από τις 8 πμ-8μμ.
                                                                    
                                                             ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
                                                                      Δημήτρης Καπετανάς  
                                                                 Τηλ επ. 6977205637


  
                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου