Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΛΗΤΗΣ! ΚΟΤΖΙΑΣ: "ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

«Μια ωραία κυρία με το όνομα Μακεδονία είναι τα Σκόπια» για τον ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά σε συνέντευξη που έδωσε στο πρακτορείο Reuters που...
αναδημοσιεύθηκε από το σκοπιανό «Radio Free Europe» («Radio Slobodna Evropa») αφού με την δήλωση αυτή στην ουσία τους αναγνωρίζει το δικαίωμα κατοχής του ονόματος, της ιστορικής και της πολιτιστικής κληρονομιάς της ελληνικής, ένδοξης περιοχής.
Μιλάμε κυρίες και κύριοι για πολιτικό κάθαρμα, βαλτός για να ξεπουλήσει την Μακεδονία μας στους Σλάβους, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους Έλληνες που διαδήλωσαν και διαδηλώνουν κατά οποιασδήποτε προσπάθειας που θέλει να δώσει το όνομα της Μακεδονίας μας.
Όπως αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο στα Σκόπια έδωσαν μεγάλη δημοσιότητα στην δήλωση αυτή και έρχεται λίγο μετά την δήλωση του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζ.Ζάεφ ο οποίος είπε (τελικά όχι στον αέρα όπως φαίνεται) ότι «Δεν περιλαμβάνεται η ιθαγένεια στις συνομιλίες με την Ελλάδα»!

Είπε ο Νίκος Κοτζιάς, (από το 1:30 και μετά):

«Σήμερα δεν πάμε να βαπτίσουμε αυτό κράτος , σήμερα αυτό το κράτος εμπεριέχει τη λέξη Μακεδονία, και μάλιστα για εκατόν σαράντα κράτη χωρίς επιθετικό προσδιορισμό, σήμερα αυτό που κάνουμε είναι ο γάμος, είναι σαν μια ωραία κυρία που έρχεται στο γάμο και αναρωτείται εάν στο επίθετό της θα προσθέσει και το επίθετο το ανδρός της».
πληροφορίες από pronews.gr και τον Θεόφραστο Ανδρεόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου