Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ! "Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΡΟΥΖΕΛΣΚΙ"! ΦΟΒΕΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ": "Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1945. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ"!

Συνέντευξη-"βόμβα" του Νίκου Μιχαλολιάκου στον Μάκη Βραχιολίδη και την εκπομπή "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" στην οποία λέει εκπληκτικά πράγματα. Ακούστε τη με προσοχή από το 25.33'' μέχρι το 43.30''. Μιλάει καταγγελτικά για την κυβέρνηση Τσίπρα και για το προσχεδιασμένο ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, για τον Κοτζιά τον οποίο χαρακτηρίζει "σταλινικής νοοτροπίας" λέγοντας μάλιστα ότι έχει γράψει βιβλίο στο οποίο ο σημερινός ΥΠΕΞ υμνεί τον...

Γιαρουζέλσκι, ενώ καταγγέλλει την κυβέρνηση Τσίπρα η οποία δεν κάλεσε κατά φασιστικό τρόπο, την Χρυσή Αυγή στην ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό ζήτημα. 
Αναφέρεται και στο θέμα του Μίχου ο οποίος αυτομόλησε στον ΛΑ.ΟΣ., αλλά και στις κατηγορίες περί "φιλοναζιστικής οργάνωσης" που προσάπτουν στη "Χρυσή Αυγή". Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκρούει με οργή και επιχειρήματα τις κατηγορίες, λέγοντας ότι ο "Ναζισμός τελείωσε το 1945" και ότι "εμείς είμαστε Έλληνες εθνικιστές", αναφέροντας μάλιστα ότι ξεσκόνησαν όλα τα άρθρα της Χρυσής Αυγής και του ίδιου προσωπικά χωρίς να βρουν ούτε μία λέξη που να λέει ότι "καλώς έπραξαν οι Γερμανοί". Δείτε το βίντεο-"βόμβα" από το 25.33'' ως to 43.30''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου