Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ! ΔΥΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Ηλίας Βρεττός στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας...

στην παραλιακή. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει πάθει τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη, όλα από τη δεξιά πλευρά.

Όπως τόνισε ο Επιμελητής Β’ Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης: «Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη.
Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση.

Για το ενδεχόμενο χειρουργείου θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες.

Αυτή τη στιγμή, επειδή η εικόνα του μπορεί να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, όπως θα ήταν σε οποιονδήποτε ασθενή, ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τις κακώσεις του ιδίου, αλλά και τις παραμορφώσεις του οχήματος, όπως αυτές μου περιγράφησαν», είπε μεταξύ άλλων ο ορθοπεδικός Μανώλης Δασκαλάκης.
Πως έγινε το τροχαίο
Σοβαρό τροχαίο είχε το πρωί σήμερα ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός στη λεωφόρο Ποσειδώνος και δίχως υπερβολή είχε άγιο, το αυτοκίνητό του να καταλήγει σε δέντρο και τον ίδιο να τραυματίζεται σε διάφορα σημεία…

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν οδηγούσε ο τραγουδιστής ή η γυναίκα που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε και η ίδια.

Σε κάθε περίπτωση το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε με ταχύτητα σε ένα δέντρο.



Ο τραγουδιστής και η γυναίκα που ήταν μαζί του εγκλωβίστηκαν και οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν τις πόρτες για να τους απεγκλωβίσουν.



Τι λέει ο μανατζέρ του
Ο μάνατζερ του γνωστού τραγουδιστή, Λουκάς Καραγιάννης, μίλησε στα “Αποκαλυπτικά” για το πώς συνέβη το τροχαίο, αλλά και για το ποια είναι η κατάσταση του Ηλία Βρεττού. Όπως τόνισε, το σοβαρότερο θέμα είναι το κάταγμα στη λεκάνη, ενώ όπως τόνισε θα γίνει και χειρουργείο.



«Ο Ηλίας είναι εκτός κινδύνου. Έχει πάθει τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη, όλα από τη δεξιά πλευρά. Λίγο πριν ο ίδιος μου είπε ότι έκαναν 45 λεπτά να τον βγάλουν. Είναι μια χαρά, έχει τις αισθήσεις του, μιλάει, ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον τους. Ήταν στην Βουλιαγμένης και όχι στην Ποσειδώνος, ήταν δεξιά λωρίδα και κάποια στιγμή μπήκε ένα λευκό αυτοκίνητο μπροστά τους, τους έκοψε…
Είχε τη μηχανή του στο αεροδρόμιο, αλλά ήρθε μία φίλη του να τον πάρει με το αυτοκίνητό του επειδή ήταν χάλια, ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να οδηγήσει. Μπήκε, λοιπόν, το αυτοκίνητο μπροστά τους, η κοπέλα έκανε αριστερά να το αποφύγει, έκανε δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω στο δέντρο.
Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, έφυγε. Η κοπέλα είναι μια χαρά, μόνο ένα χτύπημα στο πρόσωπο έχει. Φορούσαν και οι δύο ζώνες. Αυτή τη στιγμή ο Ηλίας είναι μια χαρά, εκτός από τα κατάγματα δεν έχουμε κάτι άλλο.

Το θέμα όμως είναι ότι η λεκάνη είναι λεκάνη, πρέπει να το παρακολουθήσουν οι γιατροί να δουν λεπτομερώς τι έχει. Θα γίνει εγχείρηση οπωσδήποτε. Ο Ηλίας μου είπε μετά τις εξετάσεις που έκανε “με βοήθησε ο θεός και είμαι αυτή τη στιγμή εδώ”», είπε ο Λουκάς Καραγιάννης.
Ελεύθερος Τύπος (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου