Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΟΠΩΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ, Η ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΡΟΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS, ΕΝΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΖΑΕΦ! "ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ"!

Όλα έχουν προαποφασιστεί από τη Γερμανία! Αφού εξαθλίωσε τη χώρα μας, αφού άρπαξε τη δημόσια περιουσία και τώρα κλέβει και την ιδιωτική, η νεοναζιστική Γερμανία διά της Μέρκελ προχωρεί στον ακρωτηριασμό της Ελλάδος. Όπως διέλυσε τη Γιουγκοσλαβία, τώρα...

διαλύει την Ελλάδα. Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι η δωσιλογική κυβέρνηση η οποία υπακούει στα κελεύσματα των Γερμανών της Μέρκελ. Έτσι, το χάρισμα του ονόματος της Μακεδονίας είναι μια προειλημμένη απόφαση, με την Μέρκελ και Ζάεφ να έχουν αναλάβει τον ρόλο να κάνουν δηλώσεις για λογαριασμό της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία διά των Τσίπρα-Καμμένου θα ασχολείται μόνο με την υπόθεση Novartis! Αυτή είναι η ξεφτίλα μας και η μεγάλη προδοσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου