Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ"! ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ! ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» Ετοιμη για όλα!


H Δημοτική παράταξη 8 Προτάσεις είναι μια αμιγώς Προγραμματική ...

Παράταξη που συγκροτήθηκε γύρω από ένα όραμα και μια επιθυμία συμπολιτών της γειτονιάς για την Συμμετοχή μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, την Βιώσιμη Κινητικότητα, το Ανοιχτό Σχολείο στη Γειτονιά, την εκπόνηση αξιόπιστων Μελετών Ολοκληρωμένων Πολιτικών, την στήριξη της τοπικής κοινωνίας μέσω της δημιουργίας Αναπτυξιακών Θεσμών, την ανάπτυξη Πολιτισμού τοπικού προϊόντος και την δημιουργία Εταιρικής Σχέσης στον Αθλητισμό.

Είναι η παράταξη που επί τέσσερα χρόνια μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο υπερασπίστηκε, ενεργά με συνέπεια, επιμονή και συνέχεια την προγραμματική της υπόσταση, σε έναν δρόμο μοναχικό, καθώς καμία άλλη παράταξη δεν συμπορεύθηκε ολοκληρωμένα με τους παραπάνω άξονες προτεραιότητας.

Είναι η μόνη παράταξη που παρέμεινε μέχρι σήμερα συμπαγής, τηρώντας καθημερινά τις δημοκρατικές διαδικασίες και τον παραγωγικό διάλογο μεταξύ των μελών της, που οδήγησαν στην συνεχή βελτίωσή της.

Είναι η μόνη παράταξη που δεν απαρτίζεται από κομματικά μέλη και συνειδήσεις, αλλά από ελεύθερα δημιουργικά μυαλά που δεν ακολουθούν επιταγές.

Η Δημοτική Παράταξη 8 Προτάσεις επιμένει και επιβεβαιώθηκε ποικιλοτρόπως, ότι για να αναβαθμιστεί ο Δήμος Παπάγου Χολαργού πρέπει να υιοθετήσει όρους Βιώσιμης Κινητικότητας, το Ανοιχτό Σχολείο στη Γειτονιά και την Συμμετοχή των πολιτών για να δημιουργηθούν όροι καλής γειτνίασης και να αξιοποιηθεί το πλούσιο στελεχικό δυναμικό της τοπικής μας κοινωνίας.

Σ’ αυτήν την κατεύθυνση επιδιώκει πάντα τις συνεργασίες. Γι αυτό και η αντιπολιτευτική της τακτική τροχοδρόμησε απαρέγκλιτα στον άξονα της συνεχούς κατάθεσης θετικών προτάσεων.

Έξι μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2019 έχει έτοιμη δομή ενεργών πολιτών, αλλά θα παραμείνει συνεπής μέχρι τελευταία στιγμή στην απόφαση της να διερευνήσει το ενδεχόμενο συνεργασιών που θα εδράζεται σε πολύ συγκεκριμένες προγραμματικές συμφωνίες, αποστειρωμένες πλήρως από κομματικές επιδιώξεις που είναι μεν σεβαστές (δεν στιγματίζουμε την κομματική ένταξη), αλλά πρέπει να μείνουν μακριά από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην δική μας την θεώρηση, όπως δεν χωράνε κομματικά κριτήρια στην επιλογή του διαχειριστή της πολυκατοικίας μας, έτσι δεν χωράνε και κομματικά κριτήρια στη διαχείριση των συμφερόντων της γειτονιάς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου