Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ: ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ! ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο την πλήρη αδράνεια και ανικανότητα των...

εθνομηδενιστών που κυβερνούν την Ελλάδα, οι αλβανοί συνεχίζουν τις προκλήσεις τους σε βάρος των Ελλήνων της κατεχόμενης Βορείου Ηπείρου. Η αλβανική κυβέρνηση προκειμένου να τιμωρήσει τους χιλιάδες Έλληνες που τόλμησαν να υψώσουν τις Ελληνικές Σημαίες και να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, επιβάλλει αντίποινα στους Βορειοηπειρώτες. Τις τελευταίες ημέρες, εκτός από τις κινήσεις τρομοκράτησης, η αλβανική κυβέρνηση έχει αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα και στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Ειδικότερα, συχνές είναι οι διακοπές ηλεκτροδότησης σε πολλά χωριά της Βορείου Ηπείρου, που φθάνουν ακόμη και τις 12 ώρες ημερησίως. Κατά συνέπεια, οι Έλληνες επιχειρηματίες που ακόμη δραστηριοποιούνται στην περιοχή έχουν, εκτός από την εκστρατεία εκφοβισμού, να υποστούν και την οικονομική ζημιά από την διακοπή στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Υπάρχουν δε καταγγελίες ότι οι αλβανικές Αρχές έχουν ξεκινήσει να παρενοχλούν και να απειλούν ακόμη και με απόλυση τους Έλληνες που εργάζονται στις αλβανικές δημόσιες υπηρεσίες, επειδή τόλμησαν να παρευρεθούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα!

Σαν να μην έφτανε αυτό, το αλβανικό κράτος έχει εντείνει τις τελευταίες ημέρες την παρουσία του με τακτικές τρομοκράτησης στα Ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου. Στους Βουλιαράτες εμφανίστηκε μια ομάδα 10 ατόμων της κρατικής ασφάλειας με πολιτικά ρούχα και άρχισαν να κάνουν εφόδους στα σπίτια που διαμένουν κυρίως ηλικιωμένοι. Στόχος τους είναι να βρουν την μεγάλη σημαία που είχε φτιάξει ο Κατσίφας και πλέον έχει μετατραπεί σε σύμβολο Εθνικής Αντιστάσεως. Επιπλέον, επιδιώκουν να εκφοβίσουν τους κατοίκους. Οι τελευταίοι θυμούνται ανάλογα περιστατικά που συνήθιζε να κάνει το καθεστώς του Χότζα εις βάρος των Ελλήνων.

Αποδεικνύεται, λοιπόν, για πολλοστή φορά, ότι το ανθελληνικό μίσος των αλβανών είναι διαχρονικό και ασχέτως καθεστώτος. Είτε με βασιλεία, είτε με κομμουνισμό, είτε με πολυκομματισμό τα αισθήματα μίσους κατά της Ελλάδας και του σκλαβωμένου Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού παραμένουν ίδια και απαράλλαχτα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
το διαβάσαμε στο http://www.crete-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου