Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! "ΚΡΑΞΙΜΟ" ΑΠΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ: "ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ"!

«Η ιταλική κυβέρνηση πάει να αυτογελοιοποιηθεί και επιβεβαιώνεται ότι...

χωρίς εθνικό νόμισμα και προοδευτικές πολιτικές δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη» επεσήμανε από τη Μόσχα ο επικεφαλής της ΛΑΕ
Με σκληρό τρόπο σχολίασε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Πάνος Λαφαζάνης τη πρόθεση της Ρώμης να υποχωρήσει τελικά στη διαμάχη της με τις Βρυξέλλες - ακολουθώντας έτσι και τις σχετικές «συμβουλές» του Αλέξη Τσίπρα.

Από τη Μόσχα όπου βρέθηκε ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε ότι «η διαφαινόμενη ταπεινωτική ιταλική κωλοτούμπα επιβεβαιώνει ότι η ευρωζώνη είναι μια δικτατορία του ευρώ και μια ζώνη λιτότητας όπου οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Η ιταλική κυβέρνηση πάει να αυτογελοιοποιηθεί και επιβεβαιώνεται ότι χωρίς εθνικό νόμισμα και προοδευτικές πολιτικές δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη, απασχόληση και κοινωνική δικαιοσύνη». 

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ παρέστη και μίλησαν, μαζί με την πρώην υπουργού και νυν στέλεχος του κόμματός του, Νάντια Βαλαβάνη στο 3ο Διεθνές Οικονομικό Συνέδριο του Πανεπιστημίου της Μόσχας. 

Στο Συνέδριο παραβρέθηκαν και μίλησαν επίσης τρεις αντιπρόεδροι της κυβέρνησης της Ρωσίας, υπουργοί και βουλευτές, ενώ υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από επιφανείς Οικονομολόγους και κατόχους Νόμπελ από όλο τον κόσμο.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, με την ευκαιρία του Συνεδρίου και στο περιθώριο του, πραγματοποίησε σειρά πολιτικών επαφών και συναντήσεων.
Πρώτο Θέμα (τίτλος: παραλλαγμένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου