Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΝΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙΓΚΑ: "Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ..."!

Τα πράγματα φαίνεται πως αποκτούν δραματικές διαστάσεις στον Χολαργό-Παπάγου, μια και όπως καταγγέλλει ο κ. Τίγκας ακόμη και το Κοιμητήριο Χολαργού και το Τένις Χολαργού μπαίνουν στο υπερταμείο και πλέον δεν θα ανήκουν στην περιουσία του Δήμου αλλά στους δανειστές. Δηλαδή, ρωτάμε εμείς, ακόμη και οι νεκροί μας θα ανήκουν στους δανειτές; 
Παρακάτω η καταγγελία Τίγκα:

Δελτίο Τύπου 56

                                                    29 Νοεμβρίου 2018
                       
Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων: Πωλούνται Κοιμητήριο και Τένις Χολαργού! Και σεις δεν κάνετε ΤΙΠΟΤΕ !!!

Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι το ήπιο αντιπολιτευτικό μας ύφος δεν ήταν ...


αρκετό για να αφυπνίσει τον Δήμαρχο-Φάντασμα της πόλης μας! Ο κ. Αποστολόπουλος, μονίμως απών από το πεδίο της μάχης απέναντι στα μικρά και μεγάλα προβλήματα, ο «εξαφανισμένος Δήμαρχος», φαίνεται ότι έχασε απολύτως την αίσθηση της πραγματικότητας!
Στην πρόσφατη απάντησή του στην καταγγελία μας σχετικά με την προκλητικά εκκωφαντική σιωπή του στο ζήτημα της «αρπαγής» του Δημοτικού Κοιμητηρίου καθώς και δώδεκα άλλων ακινήτων από το Υπερταμείο, επιλέγει να διακωμωδήσει το θέμα και να ειρωνευτεί τους Δημότες!
Εμείς τον κατηγορήσαμε ευθέως τονίζοντας ότι «δεν έκανε ούτε μια διαμαρτυρία απέναντι στον Υπουργό»! Κι εκείνος μας απαντά ότι «η πολιτική του δεν βασίζεται στις διαμαρτυρίες» και μας θυμίζει πως παρενέβη αποφασιστικά στην εξέλιξη του ζητήματος κάνοντας αναφορά επί τούτου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 17 Οκτωβρίου! Ποιον κοροιδεύετε κ. Δήμαρχε;
Ειλικρινά, αδυνατούμε να καταλάβουμε αν ειρωνεύεστε, αν αστειεύεστε, ή αν παλινωδείτε! Ό,τι κι αν κάνετε όμως είναι προσβλητικό κι επικίνδυνο για όλους μας. Και αυτό έχει γίνει αντιληπτό από όλους. 
Κύριε Δήμαρχε,
το συμπέρασμα είναι ότι για μια ακόμη φορά για ένα θέμα που καίει τους συμπολίτες μας δεν κάνετε ΤΙΠΟΤΕ. Ούτε τη στοιχειώδη πρόνοια δεν είχατε ώστε , έστω και τώρα να στείλετε μια ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών.
Προφανώς και δεν ενδιαφέρεστε για την ιδιωτικοποίηση!
Είστε πλέον ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ δήμαρχος και το αντιλαμβάνεσθε! Σας απομένουν όμως λίγοι ακόμη μήνες για να βελτιώσετε την υστεροφημία σας. Σας συμβουλεύουμε  να τους εκμεταλλευτείτε…


Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.
Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.


                                                                    Κώστας Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου