Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ Α' ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"!

Το Ελληνικό Όραμα καταδικάζει απερίφραστα την φασιστική και...

απειλητική ανακοίνωση της Α' ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης κατά των μαθητών που θα συμμετέχουν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία!
Το Ελληνικό Όραμα καλεί τον αρμόδιο εισαγγελέα να παρέμβει και παράλληλα καλεί τον αρμόδιο υπουργό Παιδείας όπως εγκαλέσει τον "εμπνευστή" της συγκεκριμένης ανακοίνωσης!
Το Ελληνικό Όραμα τέτοιου είδους ανακοινώσεις από κρατικοδίαιτους καθηγητές θα τις καταστείλει με όλα τα νόμιμα μέσα!
Ερχόμαστε...

1 σχόλιο:

  1. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΑΝΑΣ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ...
    ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ.
    ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ....ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ..

    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΑΛΟΙΜΕΝΗ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ...ΓΙΤΙ ΕΣΦΙΓΓΕ Η ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΤΟ ΛΕΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΙΓΟΤΑΝΕ....

    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΩ ΕΓΩ...
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑ 75 ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΚ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΑ ΟΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΥΜΠΟ...ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΡΠΕΣ Ο ΔΙΑΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή