Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ! Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ"!

Αλλαγή φρουράς στη Δημοτική Παράταξη Αγίας Παρασκευής «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»
Ύστερα από την απόφαση του, επί σειρά ετών, επικεφαλής της Δημοτικής...

Παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και πρώην Δημάρχου Βασίλη Γιανννακόπουλου να κατέβη στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του πρώην Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού ως επικεφαλής Αντιπεριφερειάρχης του Βόρειου Τομέα Αττικής, συνήλθε στις 22 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η διευρυμένη Συντονιστική Επιτροπή των 50 της Παράταξης, και αποφάσισε :
Μέσα σε έντονα συναισθηματική ατμόσφαιρα ευχήθηκε στο Βασίλη Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που υπηρέτησε το Θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί 25 συνεχή χρόνια και την πόλη μας την Αγία Παρασκευή επί σειρά ετών ως Δήμαρχος, καλή επιτυχία στο νέο του μετερίζι, με την υπόσχεση ότι θα είναι πάντα δίπλα του όπως και εκείνος ήταν πάντα δίπλα στην πόλη και στους δημότες της.
Η Συντονιστική Επιτροπή στη συνέχεια  επέλεξε ομόφωνα και ανεπιφύλακτα τον με συνεχή θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση 30 και πλέον ετών, Δημοτικό Σύμβουλο, πρώην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος και πρώην Αναπληρωτή Δήμαρχου, Πολιτικό Μηχανικό ΕΜΠ Κώστα Κρητικίδη με ευχές για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Ο Κώστας Κρητικίδης δήλωσε :
«Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στην ιστορία της Παράταξης, που με θετική προσφορά έβαλε τη σφραγίδα της στην πρόοδο και στην εξέλιξη της πόλης μας και στα μεγάλα έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια που οι δημότες μας εμπιστεύτηκαν τη Διοίκηση του Δήμου, ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε και υπόσχομαι ότι μέσα από σκληρή δουλειά θα τιμήσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου