Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

Ο ΔΟΠΑΠ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

E-Academia: Ο ΔΟΠΑΠ φέρνει την εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου!

O Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος - ΔΟΠΑΠ, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και αναβάθμισης των...

παροχών προς τους πολίτες, υλοποιεί την πλατφόρμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης e-Academia, σε συνεργασία με τη δράση Study in Greece  , για την παροχή υπηρεσιών που αφορούν τις δράσεις του Οργανισμού στους τομείς του Πολιτισμού, του  Αθλητισμού και του Περιβάλλοντος.

Σκοπός της πλατφόρμας είναι η παροχή εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, σε θέματα τόσο γενικού όσο και ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος, όχι μόνο στους οικείους δημότες, αλλά και στο ευρύτερο κοινό. Η πρόσβαση θα είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του, ενώ το υλικό θα εμπλουτίζεται συνεχώς.

Η πλατφόρμα έχει υλοποιηθεί με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία λογισμικού και διαθέτει ένα εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης τόσο για εκπαιδευτές όσο και για εκπαιδευόμενους.

Το παρόν μήνυμα, εκτός από ενημέρωση για την επικείμενη λειτουργία της, για την οποία θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση, αποτελεί και ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, ή ιδιώτες, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση, παρέχοντας εκπαιδευτικό υλικό για μια ευρεία λίστα θεμάτων. Επιπλέον, η δικτυακή πύλη e-Academia αποτελεί σημείο προβολής και διαφήμισης των τοπικών επιχειρήσεων. 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας, στέλνοντας email στον παρακάτω λογαριασμό, dopap@e-academia.gr προκειμένου να ενημερωθούν για τις προδιαγραφές του εκπαιδευτικού υλικού, όπως για τη διαδικασία διαφήμισης.

Ο Πρόεδρος του  ΔΟΠΑΠ
Δημήτρης ΟικονόμουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου