Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ! ΑΡΑΓΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ;

Συντάκτης: Μαρία Δήμα
Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης...

Δημητρίου προκάλεσε η απάνθρωπη καταδίκη της καθαρίστριας από το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας σε 10ετή ποινή κάθειρξης, που την οδήγησε στην φυλακή.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός ήδη ζήτησε να διαβιβαστεί σε εκείνη η απόφαση του Δικαστηρίου, προκειμένου να  τη μελετήσει  για να κινηθούν οι διαδικασίες της αναίρεσης κατά της καταδικαστικής απόφασης.

Παράλληλα, η κ. Δημητρίου θα μελετήσει όλα τα στοιχεία της απόφασης για να κρίνει αν συντρέχει λόγος να ελεγχθούν πειθαρχικά οι δικαστές που εξέδωσαν την επίμαχη απόφαση. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές πάντως, οι συνήγοροι της κατηγορούμενης ενόψει του δικονομικού περιθωρίου για την άσκηση αναίρεσης αναμένεται να προχωρήσουν και στην υποβολή αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής για την κατηγορούμενη.

Σε μία τέτοια περίπτωση η σχετική αίτηση μπορεί να εισαχθεί άμεσα προς συζήτηση στο Πενταμελές εφετείο της Λάρισας, μόνο με το απόσπασμα της καταδικαστικής απόφασης , ώστε να κρίνει η σύνθεση του δικαστηρίου εκείνου το αίτημα για την αποφυλάκισης της γυναίκας.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (τίτλος: παραλλαγμένος)

1 σχόλιο:

  1. Να καταδικαστεί ο δικαστής! Είναι ανάξιος!
    Να μας ανακοινώσετε ποιος είναι.
    Όνομα θέλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή