Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 19 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΑΦΓΑΝΟΣ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ, ΑΛΒΑΝΟΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ!

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα οι 19 συλληφθέντες κατά τα χθεσινά επεισόδια στην Αθήνα.

Μεταξύ τους είναι ένας 28χρονος που έχει προσαχθεί τέσσερις φορές στο...
παρελθόν για ενέργειες του Ρουβίκωνα και τρεις ανήλικοι, δυο εκ των οποίων στο παρελθόν είχαν προσεχθεί για επεισόδια με αφορμή εκδηλώσεις στη μνήμη Γρηγορόπουλου. 

Από τους συνολικά 19 συλληφθέντες οι 15 είναι Έλληνες και οι 4 αλλοδαποί, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας. Ειδικότερα, από τους 15 ημεδαπούς, οι 14 είναι άνδρες, ηλικίας 17-38 ετών, ενώ η γυναίκα 25 ετών. Επίσης, από τους 4 αλλοδαπούς που συνελήφθησαν, οι δύο είναι ανήλικοι, ηλικίας 13 και 17 ετών. Ειδικότερα, ο 13χρονος είναι Παλαιστίνιος και ο 17χρονος Ρουμάνος, ενώ οι άλλοι δύο, 30 ετών, από την Αλβανία και το Αφγανιστάν, αντίστοιχα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.

Εκτεταμένες είναι στο μεταξύ οι ζημιές, κόστους πολλών χιλιάδων ευρώ, στο Πολυτεχνείο αλλά και την Πολυτεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης, στο ΑΠΘ. 

Στο προαύλιο του Πολυτεχνείου δεκάδες είναι τα σπασμένα θρανία, οι καρέκλες και τα τζάμια, ενώ σωρό σχηματίζουν οι χαλασμένοι πυροσβεστήρες. 

Οι ταραξίες ξήλωσαν μέχρι και τη διαχωριστική νησίδα στην Πατησίων για την χρησιμοποιήσουν ως πυρομαχικά. Ανάλογη εικόνα και στην Οδό Οικονόμου στα Εξάρχεια όπου έχουν ξηλωθεί μεγάλα τμήματα του πεζοδρομίου. Δεκάδες είναι οι κατεστραμμένοι κάδοι. 

Ζημιές χιλιάδων ευρώ και στην Πολυτεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης με κατεστραμμένους υαλοπίνακες και μαρμάρινες επιφάνειες. Σύμφωνα με τον κοσμήτορα το κόστος των ζημιών ξεπερνά τις 20.000 ευρώ. 


Πηγή: http://www.skai.gr (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου