Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟ "ΧΟΛΑΡΓΟΣ" ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ "ΠΑΠΑΓΟΥ"! ΤΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ "ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ"! ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...

ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΟΥΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ"!
Μας ρωτάνε γιατί έχετε...κόλλημα με το "Δήμος Χολαργού-Παπάγου" και δεν ακολουθείτε το νόμιμο που είναι "Δήμος Παπάγου-Χολαργού"; 
Δεν έχουμε κανένα κόλλημα. Πολύ δε περισσότερο με τους Παπαγιώτες τους οποίους σεβόμαστε, αποτελούν το κάστρο των στρατηγών στην Ελλάδα, στους οποίους στηρίζουμε τις ελπίδες μας για τη θωράκιση της χώρας. 
Το ζήτημα είναι άλλο. Εμείς ακολουθούμε την ιστορική και όχι την αλφαβητική σειρά. 
1. Ο Χολαργός είναι η μεγαλύτερη και ιστορικότερη πόλη σε σχέση με ...

τον Παπάγου. Στον Χολαργό θεωρείται ότι γεννήθηκε ο Περικλής, γι' αυτό και ο Περικλής αποτελεί το έμβλημα της πόλης. Η πόλις του Παπάγου έχει λάβει το όνομά της από τον στρατάρχη Παπάγο του 20ου αιώνα. Για ιστορικούς λοιπόν λόγους ο μέγιστος Περικλής πρέπει να προτάσσεται έναντι του Παπάγου.
2. Ο Χολαργός έγινε πρώτα Δήμος, ο δε Παπάγου ήταν σαρξ εκ της σαρκός του Χολαργού. Αργότερα προέκυψε μέσα από τον Χολαργό και έγινε αυτόνομος Δήμος.  
3. Ο Χολαργός είναι μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη και το κέντρο των δραστηριοτήτων. 
4. Στον Χολαργό βρίσκεται η Οικονομική Εφορία (λέγεται ΔΟΥ Χολαργού). 
5. Στον Χολαργό βρίσκεται το Δημαρχείο του Δήμου. 
6. Στον Χολαργό βρίσκεται το Αστυνομικό τμήμα του Δήμου.
Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να προτάσσουμε το Δήμος Παπάγου-Χολαργού"; Επειδή έγινε τραγικό ιστορικό λάθος από τον τότε Δήμαρχο και δεν φρόντισε να βάλει το ζήτημα στην σωστή του ιστορική σειρά; Εμείς λοιπόν διορθώνουμε το λάθος αυτό και ζητούμε από τον Δήμαρχο να προβεί στις ενέργειες ώστε να το αλλάξει και αν δεν μπορέσει τώρα, ας προτάσσει σε πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις το "Χολαργός" έναντι του "Παπάγου".  

1 σχόλιο:

  1. Είναι πολύ απλό και ευκολονόητο ,το Παπάγου προτάσσεται του Χολαργού λόγω του οτι αλφαβητικά το γράμμα Π προηγείται του Χ .Επίσης ψάξτε το λίγο:Χολαργός ήταν δήμος της αρχαίας Αθήνας πέριξ της Ακροπόλεως ,καμία σχέση με την τοποθεσία του σημερινού Χολαργού που τότε ήταν λαγκάδια και ρουμάνια.Ευχαριστώ ,Μετά τιμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή