Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ! 6 ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΔΙΚΗ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ! ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ 200.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ!

Κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος ότι έκλεψε 200.000 από τη Τζούλια Αλεξανδράτου. Ακούγονται πολλά για το συσχετισμό αυτής  της...

υπόθεσης με διαφορές καταγγελίες-απειλές που ετοιμάζει όπως λέει να κάνει ο κατηγορούμενος Φουρθιώτης για την αγοροπωλησία το Ε από τον Ιβάν Σαβίδη!!!

Aν είναι αθώος ή ένοχος θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να γίνει επί τέλους η δίκη. Προς το παρόν, αυτό που διεξάγεται είναι μια δικαστική παρωδία. Για μια ακόμα φορά, μετά από 5 αναβολές(!!) Η δική προσδιορίστηκε για το Νοέμβριο του 2019. Η δική είχε προσδιοριστεί για τις 14 Νοεμβρίου του 2018, στο μονομελές δικαστήριο κακουργημάτων, αλλά αυτή τη φορά αναβλήθηκε λόγω  στάσης εργασίας των δικαστικών γραμματέων. Είναι προφανές ότι η εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα ασχοληθεί με τη δίκη αυτή ως προς την καταιγίδα αναβολών που έχει πάρει  και τους λογούς αυτών. Ήδη πάντως στους διάδρομους του ανωτάτου δικαστηρίου ακούγονται πολλά για το συσχετισμό αυτής  της υπόθεσης με διάφορες καταγγελίες-απειλές που ετοιμάζει -όπως λέει ότι θα κάνει ο κατηγορούμενος Φουρθιώτης για την αγοροπωλησία το "Ε από τον Ιβάν Σαβίδη.Ίδωμεν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου