Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ "ΕΛ.ΛΑ.Σ": "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ...ΝΟΜΟΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ! 'Η ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ-ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ"!



Με αφορμή την αποτυχία όσων προσέφυγαν στο ΣτΕ, η πατριωτική Ένωση ΕΛ.ΛΑ.Σ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

Αθήνα 15η Δεκεμβρίου 2018

               Ή τώρα ή ποτέ!!!

          Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τις υπ’ αριθμούς 2615-2616/14-12-2018 αποφάσεις της απέρριψε τις προσφυγές...


 της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας και των Παμμακεδονικών Ενώσεων της ομογένειας (ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Μελβούρνη-Βικτώρια), της Κίνησης Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου και του δικηγόρου Γεωργίου Κόκκα, κατά της συμφωνίας των Πρεσπών για την «Βόρεια Μακεδονία», με το σκεπτικό ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί να ελεγχθεί δικαστικά διότι άπτεται της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.
    Ειδικότερα, η Ολομέλεια του ΣτΕ, έκρινε ότι, οι προσβαλλόμενες πράξεις, δηλαδή η τελική συμφωνία των Πρεσπών, όπως και οι επιστολές με τις οποίες ο τότε υπουργός Εξωτερικών Νικόλαος Κοτζιάς, συναίνεσε στην έναρξη διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ, δεν μπορούν να ελεγχθούν από το ΣτΕ.

Συγχαρητήρια λοιπόν, σε όσους συνετέλεσαν γιά άλλη μία φορά στην αποτυχία!!!
        Θρίαμβος επιπολαιότητος, ανευθυνότητος, ελλείψεως συντονισμού και δεν επιθυμούμε να σκεφθούμε και την πιθανότητα της σκοπημότητος. Θρίαμβος της εγωπάθειας και των ψυχοπνευματικών ονειρώξεων των ΔΗΘΕΝ!!! 
                       Μάταια, προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε το εγχείρημα. Προσκρούσαμε στην παντογνωσία των «νομομαθών» και των «Ελληναράδων» που μηρυκάζουν επαιρόμενοι για την αβελτηρία των αγώνων των. Προσκρούσαμε στην αδιαλλαξία των κατεχόντων «την σοφίαν πάσαν», με αποτέλεσμα να καίμε τα χαρτιά μας ένα, ένα, χωρίς να έχουμε καταρτίσει ένα σχέδιο δράσεως. Αρκεί «κάποιοι» να βρεθούν στο προσκήνιο υπηρετώντας την ματαιοδοξία τους ή πιθανόν και τον ρόλο της δράσεώς τους.
        Σε όλους αυτούς όμως θέτουμε το ερώτημα: «Ποιός ωφελείται από τις ανερμάτιστες ενέργειές σας οι οποίες δημιουργούν δεδικασμένο και γίνονται εμπόδιο μελλοντικών μας διεκδικήσεων;» Απαντήστε…..               
Γνωρίζουμε ποιοί είναι οι επικεφαλής των Παμμακεδονικών Οργανώσεων; Γνωρίζουμε ποιές είναι αυτές οι οργανώσεις που ξεφύτρωσαν ξαφνικά, από το πουθενά, διεκδικώντας να διαχειριστούν το εθνικό μας θέμα; Αναλύσαμε το παρελθόν τους, την μέχρι σήμερα δράση των και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών των;
     Είναι γνωστό σε όσους έχουν εμπλακεί στον αντιμνημονιακό αγώνα της Πατρίδος μας κατά των δυνάμεων κατοχής, ότι η τρίτη Συνταγματική λειτουργία, έχει εκτραπεί του ρόλου της, ότι διαπράττει, κατ’ εξακολούθηση, το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και οποιαδήποτε προσφυγή στην δικαιοδοσία της, για θέματα των οποίων η έκβαση αφορά το Έθνος και τον Ελληνικό Λαό, θα πρέπει να συντονίζεται, να ελέγχεται σε βάθος ώστε να μη δίδει το δικαίωμα στην ανθελληνική και χειραγωγούμενη, κατά την άποψή μας,«Δικαιοσύνη» να την απορρίψει.
Και για να μην μακρηγορούμε,
     Σε τούτες τις ώρες ευθύνης όλων μας, ας προσπεράσουμε την οποιαδήποτε, μέχρι σήμερα, αποτυχία, απορρίπτοντας δε, μετά βδελυγμίας, τις συνομωσιολογικές θεωρίες των οποίων γίναμε αποδέκτες, κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά και προς τούτο, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ, να καταρτίσουμε ένα πλήρες σχέδιο συντονισμού της όλης προσπάθειας με την συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν, με ένα πλήρες επιχειρησιακό σχέδιο, στρατιωτικής δομής, που θα αναλύει φίλιες και εχθρικές δυνάμεις, τα τρωτά σημεία του αντιπάλου, τα πιθανά σχέδια του εχθρού και των συνοδοιπόρων του που προξένησαν στο Έθνος των Ελλήνων ανήκεστο βλάβη. Να ξεσκεπασθούν οι προδότες.
          Να προσεγγίσουμε τις, απανταχού της γης, Ακαδημίες, τα Πανεπιστήμια και τους ελληνιστές που ασχολούνται με την Ελληνική γλώσσα και τον Ελληνικό πολιτισμό. Να ζητήσουμε την βοήθεια των αρχαιολατρών και των ανά τον κόσμο Φιλελλήνων. Να προσεγγίσουμε τις, απανταχού της γης, Ομογενειακές Οργανώσεις και να τις αγκαλιάσουμε.    
          Ας αρχίσουμε σήμερα, τώρα, αυτήν την στιγμή.
         Αναμένοντας την συμμετοχή σας και τις προτάσεις σας, ας γίνουμε η ενιαία γροθιά δημιουργίας ενός παγκόσμιου κέντρου συντονισμού. Ή τώρα ή ποτέ!!!
Και σε αυτή την προσπάθεια, εμείς δηλώνουμε παρόντες!!!


Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής
210 3250220                   6944325056

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ.  

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ.ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ.
    ΑΚΥΡΗ Η ΤΖΙΦΡΑ ΚΟΤΖΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ.Η ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ -ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΝΔ-ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η΄ ΟΧΙ.ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΝΑΙ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ .
    Η ΒΟΥΛΗ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ 180 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΤ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.
    ΟΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ!
    ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ 180 ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ- ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή