Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ & ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΪΚΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ!

Μόλις λάβαμε και δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ & ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ και όπως διαπιστώνουμε...

θα τιμήσει τον Μπάμπη Στάϊκο, το ευεργέτη του Δήμου, με πολλές δωρεές τις οποίες απολαμβάνουν καθημερινά οι δημότες και οι κάτοικοι. Και όμως, ενώ ο Δήμος δεν τον τιμά, τον τιμά ένας Σύλλογος. Πάλι καλά. 
Ιδού:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ
ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Ρέππα 9 15669 Παπάγου
Τηλ. 210-6537146
6945-803334


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

          Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Θεσσαλών Παπάγου και Βορείων Προαστίων, προσκαλούν τα  μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, στις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στις 19 Νοεμβρίου  2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου (Ελ. Βενιζέλου 1) και αφορούν:

1. Παρουσίαση βιβλίου  της  συμπατριώτισσας   συγγραφέως  κ. Στέλ.      Πετρίκη-Τραγγανίδα με τίτλο «Ο κύκλος των χαμένων γυναικών».

2. Τιμητική Διάκριση στο Συμπατριώτη μας Αρχιτέκτονα – Μηχανικό κ. Μπάμπη Στάικο για τη μοναδική προσφορά του.

3. Διεξαγωγή  Γενικής Συνέλευσης και εκλογές  για το 2017.

Θα είναι χαρά μας να έλθετε.
    
                                          Παπάγου, 14 Νοεμβρίου 2017

                                                                                                                                                                                     
                  Ο                                                          Η                                      
    Πρόεδρος                                         Γεν. Γραμματέας
Κώστας - Πολυχρόνης Τίγκας        Ελένη Καραγκουνάκη

30 σχόλια:

  1. Σιγά μην τιμήσει το Στάικο ο Λιάκουρας. Αν έδινε ακόμη θα τον τιμούσε . Από τότε που σταμάτησε να δίνει τον ξέχασαν όλοι οι ξεφτίλες οι αχάριστοι. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕ ! ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΠΛΑ "ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ" .Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΑΙ. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΝΑ ΤΙΜΑΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ. ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ρε δήμαρχε δεν τιμάς τον Στάικο. Αφού θα βγάλεις 126 φωτογραφίες αν του κάνεις μια εκδήλωση. Σκέψου το λίγο. Πες του να πληρώσει και τα ποτα για να μη βάλεις το χσρι στην τσέπη και στο φάνε οι καβουρομάνες. Θα φωτογραφηθει και το πατσουροασκέρι σου και θαναι οιλοι χαρούμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά συγχαρητήρια κύριε Τίγκα για την πρωτοβουλία του συλλόγου. Άνθρωποι σαν τον Μπάμπη Στάικο είναι ντροπή να ξεχνιούνται. Ο μοναδικός ίσως ευεργέτης του Παπάγου. Δυστυχώς η δημοτική αρχή για άλλη μια φορά έδειξε περίτρανα την ανικανότητα και την άγνοια για τις προσφορές των ευεργετών. Αν κατέβει στις εκλογές μαζί σας ο Στάικος θα πάρετε τον δήμο με περίπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήττα για τον δήμαρχο , κίνηση ματ για τον Τίγκα. Δήμαρχε τον Στάικο μπορεί εσύ να τον απαξιώνεις , οι Παπαγιώτες όμως τον τιμάμε καθημερινά. Μπράβο κε Τίγκα. Είσαι άντρας και πολύ μάγκας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε δεν έχετε καταλάβει ότι τον φοβάται το Στάικο ο Λιάκουρας ; είχε κανένα άλλο λόγο να τον αγνοεί τόσα χρόνια ; φοβάται μην πάει με αντίπαλο και του φάει ψηφαλάκια. Για αυτό κάνει τα πάντα για να τον ξεχάσει ο κόσμος. Βραβεύει κομμουνιστές βραβεύει ανθρώπους που δεν μένουν καν στον δήμο βραβεύει ανθρώπους που δεν έβγαλαν ένα ευρώ να προσφέρουν. Κύριε Στάικε η απαξίωση του δημάρχου δεν μειώνει σε τίποτα την προσφορά σου. Το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2019 ΥΠΟΜΟΝΗ . ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΣΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ρε Μπάμπη την πάτησες μάλλον. Σε ξεζούμισε ο Ξύδης και σε έφτυσε όπως κάνουν όλοι που κοιτάνε μόνο τη πάρτη τους. Τι περίμενες από τον Αποστολόπουλο να σου στήσει άγαλμα ; αυτός δεν δίνει νερό ούτε στη μάνα του εσενα θα τιμήσει ; ας πρόσεχες φιλαράκο. Τα παθήματα μαθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Τίγκα παρε τον Στάικο μαζί σου και θα κερδίσεις από τον πρώτο γύρο. Ανθρώπους σαν αυτόν πρέπει να τους έχεις πάντα μπροστά όχι στο περιθώριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι τεράστια ντροπή για τον δήμαρχο να ξεχνάει και να αγνοεί τον μεγαλύτερο ευεργέτη που πέρασε ποτέ από τον Παπάγο. όλοι αυτοί που βραβεύεις και τιμάς κατά καιρούς κύριε Αποστολόπουλε έχουν βγάλει έστω και ένα ευρώ από την τσέπη τους για τον Δήμο μας ; η μήπως νομίζεις ότι έχουμε ξεχάσει κι εμείς όπως και σύ τον κύριο Στάϊκο ; Εμιες ως Παπαγιώτες και γείτινές του τον τιμούμε καθημερινά με την αγάπη και τον σεβασμό μας. Ο σεβασμός κύριε δήμαρχε δεν χαρίζεται , κερδίζεται . Και να ξέρεις ότι ο κύριος Στάϊκος χαίρει πολύ μεγαλύτερης εκτίμησης και σεβασμού από ότι εσύ. Και ότι μένει στην αφάνεια αυτή την εποχή τον τιμά ακόμη περισσότερο .Αφήνει τα έργα του και τις προσφορές του να μιλούν ; Εσύ τι έργο έχεις προσφέρει στο δήμο Παπάγου ώστε να μιλήσει αυτό για σένα ; Λυπούμαστε πολύ για την απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σε έναν άνθρωπο που το μόνο σφάλμα του ήταν ότι έδινε και έδινε και έδινε στους συμπολίτες του. Ντροπή σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπάμπης Στάικος το καμάρι του κάμπου ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Σύνδεσμος Μακεδόνων και Θρακών θα είναι πάντα ευγνώμων προς τον κύριο Στάικο για την προσφορά του ανδριάντα του βασιλέως Φιλίππου Β. Ο αείμνηστος πρόεδρός μας κύριος Χατζής έκανε πραγματικότητα τό όραμα δεκαετιών χάρις στην προσφορά του κυρίου Στάικου. Αυτό δεν το ξεχνάμε ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ. ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ. ΟΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΣΕ ΤΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΕΒΡΑΙΑ ΑΘΕΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΤΡΙΑ ΑΡΒΕΛΕΡ , ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΥΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολλά "ΜΠΡΑΒΟ" στον σύλλογο Θεσσαλών και στον κύριο Τίγκα για την πρωτοβουλία. Ο κύριος Στάικος είναι σημαντική και εξέχουσα προσωπικότητα για τον Παπάγο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ; ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΣΟΥ ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τίγκας - Στάικος μαζί , θα σαρώσουν. Αυτό είναι το νέο σχήμα που θα επικρατήσει αν το αποφασίσουν. Ο Παπάγος ποτέ δεν ξέχασε τον Στάικο όπως ο δήμαρχος Αποστολόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δέκα σαν τον Στάικο να είχε ο δήμος μας θα είχαμε γίνει ο καλύτερος δήμος της Ευρώπης. Αλλά όπως πάντα η Ελλάδα τρώει τα άξια παιδιά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάντα κατώτερος των περιστάσεων και πάντα τόσο μικρός ο δήμαρχος. Η αξία δήμαρχε των αληθινών ανδρών μεγαλώνει ακόμα περισσότερο όταν οι "ισχυροί" τους μειώνουν. Μεγάλο λάθος . Θα το δεις μπροστά σου αν ο Στάικος κάνει το μεγάλο βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Στάικε σας ευχαριστούμε για την τεράστια συνεισφορά σας στην ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Ο Θεός πάντα μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μάκη βγάλε μπροστά τα σχόλια για τον Στάικο να δει ο δήμαρχος ότι οι Παπαγιώτες τιμούν τους ευεργέτες δεν τους ξεχνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο πατέρας μου συνόδευε τον αείμνηστο κο Χατζή πρόεδρο τπυ Συλλόγου Μακεδόνων και Θρακών σε πολλές συναντήσεις με επωνύμους επιχειρηματίες για να συνεισφέρουν στην κατασκευή του ανδριάντα Φιλίππου Β. Παντού άρνηση και κλειστές πόρτες μου έλεγε. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε πλην του κου Στάικου ο οποίος ανέλαβε ολοκληρωτικά την κατασκευή του ανδριάντα και του μαρμάρινου βάθρου. Κι απο μένα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλαράκο να ξέρεις ότι ο Λιάκουρας σε φοβάται. Και μόνο που ακούει το όνομά σου βγάζει καλόγερους. Τρέμει μην τυχόν κατέβεις στις εκλογές. Για αυτό και κάνει τα πάντα να μη σε έχει στο προσκήνιο. όταν έγινε η εκδήλωση για να τιμηθούν οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Πολυιατρείου όλοι έψαχναν να δουν που είναι ο Στάικος. Ο κύριος ΣΤΑΘΟΓΙΑΝΝΗΣ όταν ανέβηκε να παραλάβει την τιμητική του διάκριση ανέφερε και το θυμούνται όλοι : " ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ,ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ" . Και σ αυτή την εκδήλωση εσένα φίλε σε ¨ξέχασε¨ο Λιάκουρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΔΟΚΜΕΠΑ και ο Αποστολόπουλος πρόσφεραν γεύμα προς τιμήν των εθελοντών ιατρών του Πολυιατρείου γράφει η Παρίση στην σελίδα της στο Facebook. Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ; ΞΕΦΤΙΛΕΣ Ε ΞΕΦΤΙΛΕΣ ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βρε ξεφτίλες τιμάτε κάθε άχρηστο και ξεχνάτε έναν άνθρωπο που μόνο πρόσφερε επί δέκα χρόνια ; Πόσο ξεδιάντροποι και πόσο ανθρωπάκια είσαστε όλοι ; Την καρέκλα θα την χάσεις δήμαρχε και μετά θα καταλάβεις τα τεράστια λάθη σου. Τους ευεργέτες τους έχουμε πάντα στο πλευρό μας , δεν τους φτύνουμε . Ξεφτίλες όλοι , μόνο για τα φράγκα και για την τσέπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Λιάκουρας με το πατσουροασκέρι του χλαπακιάζανε τους μεζέδες στο εστιατόριο του τένις για να τιμήσουν τους γιατρούς του Πολυιατρείου. Γέμισε το facebook με δεκαπέντε φωτογραφίες . Προφανώς ο Στάϊκος ήταν απών. Και βέβαια . άλλωστε πάντα απών είναι . Βλέπεις δεν είναι πατσουρογκόμενα να τον έχει ο δήμαρχος δίπλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. http://indobserver.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7883.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι ο Μπάμπης σύμφωνα με τον παρατηρητή....

      Διαγραφή
    2. Ποιός είναι ο Μπάμπης που λες φιλαράκι ? Η ιστοσελίδα που αναφέρεις δεν υπάρχει .

      Διαγραφή
  28. Όλοι οι ξεβράκωτοι γίναν άνθρωποι και φτύνουν τους ευεργέτες. Μην ασχολείσαι με μυρμήγκια κύριε Στάικε. Όλοι μας γνωρίζουμε ποιος είσαι και τι πρόσφερες στο δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή